Cristi Popovici: “Vreau sa plec”!

popovici antrenor fcm bacauCristi Popovici este mai hotarat ca niciodata sa renunte la scaunul de antrenor al FCM Bacau pentru ca echipa sa mai poata spera la salvare. Tehnicianul bacauanilor vrea sa-si dea demisia, dar presedintele Gheorghe Chivorchian se opune acestei decizii motivand ca nu antrenorul este de vina de situatia in care afla echipa.

Mai sunt zece etape. Mai scapa Bacaul?

Cristi POPOVICI: Eu nu mai cred ca ne putem salva de la retrogradare. Nici nu mai stiu ce sa le spun baietilor. Cred ca cea mai buna solutie la aceasta ora este sa-mi dau demisia. Vreau sa discut cu domnul presedinte Chivochian si sa-i spun anumite lucruri. Sper sa ma inteleaga.

Cu Dinamo echipa nu a fost cu nimic mai prejos decat liderul diviziei A.

Asta nu-mi pot explica. Cu Nationalul am dominat, dar am facut egal. A venit Otelul ne-a batut cu 4-0 acasa. Am jucat excelent cu Dinamo iar la numai trei zile am fost la pamant cu Iasiul. Nu-mi dau seama ce se intampla cu aceste evolutii oscilante. Este peste puterile mele.

Un singur punct in cinci etape. Cauza sa fie numai ghinionul sau greselile de arbitraj?

Nici vorba. Eu sunt principalul raspunzator de rezultatele echipei pentru ca inca sunt antrenorul acestei echipe. La meciul cu Iasiul n-am aratat ca avem fata de Divizia A.

Crezi ca daca pleci de la Bacau echipa se va salva?

Trebuie incercat si in acest fel. Mai sunt 30 de puncte puse in joc si daca baietii iau 16 puncte atunci pot evita matineul. Oricat am incerca sa-i motivam pe jucatori, presiunea este foarte mare si se vede ca am luat-o serios in jos. Din pacate nici jocul nu ne mai da sperante. Jucam din ce in ce mai prost.

Iesenii au pus ochii pe mijlocasul Adrian Gheorghiu

Singurul jucator al bacauanilor care a dat randamentul scontat in partida de la Iasi a fost Adrian Gheorghiu. “~l urmarim de mai multa vreme. A fost cel mai bun in partida cu Dinamo, iar in meciul cu noi ne-a creat mari probleme pe banda stanga. Pacat ca nu a avut cu cine juca. Este un jucator interesant care ar aduce un plus de valoare echipei iesene”, a spus dupa meci primarul Gheorghe Nichita. Altfel, de serviciile mijlocasului bacauan se intereseaza si Dinamo Bucuresti.

Chivorchian: „Toti avem o vina”

“Consiliul de Administratie al clubului va hotari soarta antrenorului Cristi Popovici. Ne vom intruni pentru a vedea ce putem face. Nu putem discuta mai multe despre un lucru pe care eu personal nu-l iau in calcul. Nu Popovici a stat in poarta. Toti avem o vina, inclusiv eu ca presedinte”. Gheorghe Chivorchian, presedinte FCM Bacau.

Fara comentarii

Dupa doua meciuri bune, din care n-au reusit totusi sa scoata nici un punct, Bacaul a facut figuratie pe terenul lui Poli Iasi.

Doar esecul rasunator din Groapa din tur ar putea rivaliza cu umilinta suferita ieri de elevii lui Cristi Popovici in Copou. Cu Bogdan dat afara si Ciprian Manea accidentat, Bacaul a avut in poarta un goal-keeper de tot rasul, care a “comis-o” la cel putin doua din cele 4 goluri incasate de coechipierii sai.

Daca dupa prima reusita a iesenilor, majoritatea vedeau un 4-0 sec, la pauza, cand tabela arata deja 3-0 toata lumea se gandea la un nou record de scor.

Baietii lui Ionut Popa s-au mai linistit insa, si proportiile scorului au fost limitate, acest lucru nesalvand insa aparentele si jocul extrem de slab prestat de bacauani, care nu mai cred in salvare.

De altfel, nici nu prea mai au cum, dupa ce au amanat aceasta decizie cativa ani buni, venind si randul scadentei. (A.E.)

Adauga un comentariu

*