Chinezoaicele – motiv de reactie politica

Deputatul Minodora Cliveti si-a manifestat, intr-un comunicat de presa, ingrijorarea fata de „aparitia unui numar mare de chinezoaice, invitate sa lucreze la firma ‘Sonoma’, in conditiile in care in judet exista in jur de 5.000 femei somere”.

Parlamentarul mai sus citat solicita autoritatilor locale sa angajeze „de urgenta” un dialog cu firmele bacauane pentru gasirea unor solutii care sa faciliteze crearea locurilor de munca relativ bine platite pentru bacauance.

Minodora Cliveti considera ca Prefectura judetului Bacau „trebuie sa prezinte un plan de mazuri pentru reducerea impactului negativ al globalizarii”, efectul scontat fiind reducerea numarului somerilor, mai ales in randul femeilor. (N.B.)

Comentarii

  1. observator a zis:

    Minodora Cliveti deputat PSD ar trebui informata ca jocul la doua capete de pod este periculos! Pai chiar oligarhii PSD sprijina ideea „aducerii sclavilor din China”!
    Deci intrebarea e: ce incearca Minodora Cliveti sa faca? O doare intradevar de „somerii bacauani” sau vrea capital politic pentru un nou mandat? Mai exact are banii mafiotilor PSD mai ramane sa ia si voturile amarastenilor si totul e OK! Asa-i madam Minodoro? Fatuc-o esti mult prea „cruda la minte” daca crezi ca prosteste pe cineva inchipuita-ti grija fata de soarta romanilor!
    „Pasol na vitma”!

Adauga un comentariu

*