Dan Voiculescu: ”Cabinetul Tăriceanu nu apucă anul nou”

Preşedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat la Craiova la sfârştiul acestei săptămâni că, în opinia sa, actualul Executiv nu va reuşi să se menţină în actuala formulă până la 1 ianuarie 2007.

„În ciuda eforturilor de a se menţine, Cabinetul Tăriceanu nu va rezista. Din păcate, concluzia vine în urma analizei modului în care merg treburile în Coaliţie. Mi-e greu să cred că într-o familie în care lucrurile nu merg să se poată ajunge la un consens pentru a se reuşi convieţuirea” a declarat preşedintele conservator Dan Voiculescu.

El a menţionat că PC este pregătit de anticipate, chiar dacă nu le doreşte. Liderul Dan Voiculescu a sancţionat poziţia preşedintelui Traian Băsescu care a declarat pe un post de televiziune că ar agrea ideea anticipatelor după 1 ianuarie 2007.

„Faptul că a adus aceste lucruri în discuţie reprezintă o gafă. Practic preşedintele a dat startul luptei între partide,” a mai spus Dan Voiculescu.

Răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor privind comportamentul preşedintelui ţării care s-a urcat la volan după ce a petrecut într-un restaurant bucureştean, liderul PC Dan Voiculescu a declarat: „Noi, Partidul Conservator, ne-am fi dorit un preşedinte de ţară mai interesat de integrarea europeană a României decât de petreceri târzii în noapte cu fotbaliştii, un preşedinte de ţară mai consecvent, nu unul care acum ne invită la guvernare după care vorbeşte de soluţia imorală”.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*