Gigi Becali: ‘Mă gândesc la o alianţă cu Băsescu’

Gigi Becali ÅŸi Traian Băsescu au devenit din ce în ce mai apropiaÅ£i, cu toate că în ziua meciului Steaua – Rapid ÅŸeful statului nu s-a mai dus pe stadion pentru că Becali l-a jignit pe Tăriceanu. Se pare că cei doi au strâns relaÅ£iile; sau mai degrabă Gigi Becali ‘strânge’ terenul între el ÅŸi Băsescu. Mai ales după cheful de la Golden Blitz unde preÅŸedintele a asistat la bucuria steliÅŸtilor.

Finanţatorul Stelei a declarat, într-o intervenţie la Realitatea Tv, că de acum înainte îl va susţine politic pe Traian Băsescu.

‘După aseară mi-am dat seama că Băsescu este un om bun. AÅŸa că, de acum înainte, eu mă gândesc să fac o alianţă cu el, îl voi susÅ£ine întotdeauna pe preÅŸedintele Băsescu’, a spus Gigi Becali.

Reamintim faptul că, în seara dinaintea meciului, Becali declarase într-o emisiune tv că nu-l vrea pe premierul Călin Popescu-Tăriceanu în tribuna oficială pentru că nu este Very Important Person, ci Very Important Papagal.

Åžeful statutului a decis atunci să nu mai meargă la meci pentru că ”nu poÅ£i să mergi la un meci când s-au adresat jigniri la adresa unui om important din stat. Poate să nu-Å£i placă, poÅ£i să nu fii de acord cu el, poÅ£i să-i spui lucrul ăsta în faţă, dar nu să încerci să faci ceea ce unul din patronii celor două echipe a făcut”.

Comentarii

  1. „Bashescu si Becacali” parintii avortonului numit… Partida lu’ „Golden Blitz”
    Desteptarea romani!

  2. Auzi la Becali: „Ma gandesc la o alianta ci Basescu…”
    Cu ce Doamne Sfinte (ca suntem in postul Pastelui!!!), cu ce poate gandi „cretinul” asta de la Pipera, mulgatorul de capre, baiatu’ cu branza si smantana…
    Cretinul de Becali – asta sa fie viitorul Romaniei? chiar nu se mai nasc romani in Romania?

Adauga un comentariu

*