Basescu, la volan dupa spritul de la Golden Blitz

Noaptea trecută, preşedintele a fost surprins de reporteri în timp ce consuma o băutură, probabil vin, alături de Becali. De asemenea, aceiaşi reporteri l-au filmat pe şeful statutului la volanul maşinii personale, dimineaţa. Se naşte întrebarea ce s-ar fi întâmplat în situaţia, neverosimilă, în care Traian Băsescu, preşedintele României, era oprit de poliţie şi pus să sufle în fiolă.

Traian Băsescu a sărbătorit calificarea Stelei, învitând întreaga echipă, inclusiv finanÅ£atorul ei, la restaurantul Golden Blitz, în ciuda faptului că iniÅ£ial ÅŸeful statului se declarase deranjat de afirmaÅ£iile lui Gigi Becali la adresa premierului Tăriceanu. PreÅŸedintele menÅ£ionase că nu va sta niciodată alături de Becali. Luat la întrebări de ziariÅŸti, Băsescu a spus râzând că „la bucurie totul se uită”. Din declaraÅ£iile lui Băsecu a rezultat faptul că refuzul său de a asista la meciul Steaua-Rapid de pe „Lia Manoliu” nu a avut drept cauză fondul afirmaÅ£iilor lui Begali, ci situaÅ£ia penibilă: „Ar fi fost ridicol unul sa fie în tribuna oficiala, altul în mijlocul galeriei, altul pe la tribuna 1″, a afirmat Traian Băsescu.

Noaptea trecută, preÅŸedintele a fost surprins de reporteri în timp ce consuma o băutură, probabil vin, alături de Becali. De asemenea, aceiaÅŸi reporteri l-au filmat pe ÅŸeful statutului la volanul maÅŸinii personale, dimineaÅ£a. Se naÅŸte întrebarea ce s-ar fi întâmplat în situaÅ£ia, neverosimilă, în care Traian Băsescu, preÅŸedintele României, era oprit de poliÅ£ie ÅŸi pus să sufle în fiolă. ÃŽntrebarea nu este lipsită de interes, când ne uităm peste un comunicat al poliÅ£iei rutiere. ”Bucuria i-a determinat pe unii conducatori auto să încalce regulile de circulaÅ£ie, aceste abateri fiind filmate cu sistemele de supraveghere video, montate pe echipajele de poliÅ£ie rutieră” a precizat PoliÅ£ia Åžoferii urmează să fie identificaÅ£i ÅŸi sancÅ£ionaÅ£i iar în cazul în care autovehiculele aparÅ£in unor societăţi comerciale, acestea vor fi înÅŸtiinÅ£ate pentru a se stabili cine se afla la volan în noaptea respectivă.

Reacţiile privind gestul preşedintelui Băseascu de a sărbători alături de Gigi Becali reuşita Stelei nu au întârziat să apară. Traian Băsescu şi-a făcut campanie electorală prin invitarea lui Gigi Becali şi a jucătorilor stelişti la restaurantul Golden Blitz, este părerea lui Ion Ioniţă, senior editor la ziarul Adevărul, care nu a fost suprins de atitudinea preşedintelui. Cătălin Tolontan, redactor-şef la Gazeta Sporturilor consideră că performanţa echipei Steaua a fost umbrită de scenele de la Golden Blitz.

Antena 3

Adauga un comentariu

*