PANDURII – FCM BACAU 2-1

Meciul suferintei a adus fata in fata pe Pandurii si FCM Bacau. Duelul a inceput prin declaratii, dar pe teren s-a jucat sportiv. Gazdele au avut initiativa si au concretizat eforturile prin golul frumos al lui Vranjkovici.

Hizo si-a asezat echipa ofensiv, nelasand nici o sansa moldovenilor. Trupa lui Cristi Popovici nu a aratat nimic notabil si parea ca jocul va decurge in favoarea gazdelor. Ocazii foarte mari sunt ratate de olteni, in timp ce bacauanii riposteaza slab.

Pauza a adus si ceva nou. Elevii lui Popovici realizeaza importanta partidei si parca se trezesc. Cursul jocului ii aduce pe galben-albastrii de cateva ori in fata portii lui Pustinjakovici, iar Gheorghiu reuseste, in cele din urma, sa-l invinga pe sarb. Meciul nu era nici pe departe jucat. Miza era prea mare.

Daca moldovenii s-ar fi multumit si cu un egal, Hizo stia foarte bine ca o remiza i-ar fi condamnat la un loc in Divizia B. Pandurii se arunca din nou in atac si cu 5 minute inainte de final Iulian Stefan inventeaza un sut, care il invinge pe Daniel Bogdan. Numerosii suporteri olteni sunt in culmea fericirii.

Ultimele clipe ale meciului arata o echipa bacauana molesita de soarele din Targu Jiu, incapabila sa puncteze a doua oara. Hizo e in culmea fericirii. A trecut de un obstacol dificil si priveste mai relaxat partida cu Rapid. FCM Bcau se vede tot mai clar in Divizia B.

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Viorel Hizo, a declarat că meciul cu FCM Bacău, câştigat de gorjeni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în etapa a XIX-a a Diviziei A, a fost unul „al disperării”, cele două formaÅ£ii neevoluând la adevărata valoare.

„A fost un meci al disperării, iar cele două echipe nu s-au putut exprima la adevărata lor valoare. Rezultatul putea fi oricare, pentru că e foarte greu când joci cu sabia deasupra capului. Este greu să te mai concentrezi când ai în faţă doar locurile 15 ÅŸi 16, care duc spre Divizia B. Presiunea care apasă asupra jucătorilor este foarte mare ÅŸi de aceea ei ÅŸi ratează atât de mult”, a afirmat Hizo.

Adauga un comentariu

*