Prefectului nu-i place presa bacauana

PREFECT GABRIEL BERCAProaspat intors din Spania, prefectul de Bacau Gabriel Berca a pus din nou armele pe presa locala. Dupa ce in urma cu jumatate de an a vorbit de „grupurile de interese” care stau ascunse in spatele presei bacauane, Berca a atins problema subiectelor care apar in ziarele locale.

Joi, in conferinta de presa saptamanala, dupa ce a povestit despre Spania, capsuni si despre cat a fost el de impresionat de aceasta tara, prefectul a atins si problema mass-media.

„Mi-ar place ca presa din Bacau sa se comporte ca ziaristii din Spania. Sa scrie despre economie, informatii de piata, chestii de genul acesta. Nu sa semneze articole despre ce-a mai gresit cutare demnitar sau cu cine a fost vazut politicianul X” – a spus reprezentantul Guvernului in teritoriu.

Intre doua discutii despre capsuni si Spania, Gabriel Berca a atins si situatia Carom-ului, despre care a spus doar ca este problema conducerii acestei firme.

„Noi nu avem cum sa intervenim deoarece, este o firma privata. Este o situatie de management intern… de management intern… a conducerii manageriale”.

Dupa aceste repetari interminabile, s-a revenit la analiza capsunilor din Spania, care dupa parerea prefectului sunt foarte mari.

Catalin TABACARU

Comentarii

  1. Berca ce stii tu de Spania?
    Habar nu ai! Viata este foarte diferita total de Romania.
    Mai bine lupta sa faci ceva cu primarul Bacaului sa dea locuri de munca pentru tinerii care au ramas acasa. Atit stii despre Spania? Capsuni? Si alteceva ce ai invatat de spanioli ? ziaristi? Doar atit?
    Te-ai plimbat pe banii oamenilor sa vezi Spania?
    Ca din buzunarul tau nu stiu citi bani ai scos sa ajungi in Spania.
    Spaniolii sint foarte muncitori si primitori. Ti-o spn eu de aicia ca am foarte multi ani.
    Lasa ziaristii sa-si faca serviciul si tu sa ti-l faci pe al tau!
    Capsunarii ramin la meseria de capsunari! Asa ca ocupa-te de Bacau si creaza locuri si locuinte pentru locuitorii Bacaului!
    Mai ai multe de invatat despre tarile foarte avansate!

Adauga un comentariu

*