PSD, PNL si PRM in CA la Prestserv Moinesti

Noul Consiliu de Administratie al societatii PrestServ SA Moinesti – dependenta de Consiliul local – are in componenta trei reprezentanti ai PSD, un liberal si un consilier PRM. PD nu a prins nici un loc.

Ultima sedinta a Consiliului local Moinesti a avut ca principal subiect pe ordinea de zi alegerea noului Consiliu de Administratie al SC Prest Serv SA. Societatea are ca principal obiect de activitate distributia de apa ÅŸi asigurarea curateniei in oraÅŸ avand ca unic actionar Consiliul local.

Au fost necesare doua tururi de scrutin pentru ca cei propuşi sa intruneasca voturile necesare – patru membri ai Consiliului de Administratie aleşi in primul tur şi un al cincilea membru al acestuia in al doilea tur.

Surprinzator poate, daca analizam configuratia Consiliului Local, este faptul ca, dupa validarea voturilor, nici un membru PD nu a fost ales, chiar daca acest partid numara patru consilieri. in noua structura de conducere a SC Prest Serv SA sunt trei consilieri PSD, unul PNL ÅŸi unul PRM. Se vor fi facut in culise jocuri de scena care nu s-au respectat?

Se vor fi aliat consilierii PSD cu cei ai PNL ÅŸi PRM impotriva celor PD? Este greu de spus, cert este din comisia de numarare a voturilor a facut parte insuÅŸi Toader Fratila, preÅŸedintele filialei locale a Partidului Democrat, fost, in trecut, membru PSD ÅŸi viceprimar municipal, demisionar inainte de alegerile locale..

In aceeaşi şedinta a Consiliului Local au fost aprobate Bugetul de venituri şi cheltuieli al SC Prest Serv SA şi noul statut al societatii, s-au propus noi modalitati de stingere a datoriilor acestei firme catre furnizori – mai ales catre Regia Apele Romane – datorii acumulate ca urmare a debitelor mari pe care le au de platit majoritatea asociatiilor de proprietari catre societate.

Poate ca noul Consiliu de Administratie va gasi strategiile necesare ca municipiul MoineÅŸti sa arate mai bine: strazile arata cumplit dupa iarna, mizeria este omniprezenta ÅŸi furnizarea apei este sistata citeva ore la prinz ÅŸi noaptea. Trebuiesc luate urgent masuri pentru a se indrepta aceasta nefericita stare de fapt.

Viorel COSTEA

Adauga un comentariu

*