Directori demisi la CAROM

Adrian Marghescu, reprezentantul administratorului judiciar de la Carom Oneşti a anunţat joi că doi din cei patru directori ai societăţii oneştene au fost destituiţi din funcţii. Asta după ce în urmă cu o lună de zile directorul general adjunct, Ioan Zănescu, şi-a dat demisia.

“Astăzi, joi 23 martie, am hotărât să îi schimb din funcÅ£ie pe directorii Traian RoÅŸca ÅŸi Gheorghe Iofcea. Nici unul dintre ei nu a fost prezent în combinat, atunci când oamenii au protestat. Nu se poate aÅŸa ceva”, a declarat Marghescu.

Oamenii spun că cei doi manageri au avut grijă să ia cu ei toată tehnica informatizată. De la calculatoare şi până la pozele de sub sticla biroului.

Pe de altă parte, administratorul judiciar Marghescu a reamintit importanÅ£a unei întâlnirii ce va avea la Ministerul de FinanÅ£e ÅŸi a dat pronosticul prin care, „în condiÅ£iile în care vom obÅ£ine autorizaÅ£ie de antrepozit fiscal, există 99 de procente ÅŸanse ca procesatorul de la SC Carom SA, să fie firma „Calder-A”, care patronează rafinăriei Rafo SA din OneÅŸti. MarÅ£i 28 martie vom discuta cu ei. ÃŽn noile condiÅ£ii, disponibilizările de la SC Carom SA vor viza doar 200 de salariaÅ£i, care vor primi preavizele la începutul lunii aprilie”, a concluzionat reprezentantul firmei Finconta SRL BucureÅŸti.

Amos NEWS

Adauga un comentariu

*