Dumitru Sechelariu si-a donat indemnizatia de «mama»

gala premiilor comunitatii bacauaneFostul primar al Bacaului si-a donat indemnizatia de crestere a copilului unui grup de mici interpreti format din copii defavorizati. Dupa ce a socat lumea depunandu-si dosarul pentru obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului, Sechelariu a decis sa doneze cele 50 de milioane copiilor de la grupul ‘Zmeuris’.

Anuntul donatiei a fost facut in cadrul Galelor premiilor comunitatii bacauane, desfasurate vineri seara prin intermediul unei scrisori (facsimil jos).


scrisoarea trimisa de Sechelariu

Sechelariu si-a depus cu putin timp in urma dosarul pentru a primi indemnizatia de crestere a copilului.

“O voi trimite pe sotia mea la serviciu si eu voi sta acasa, ca sa ma ocup de cresterea fetitei”, declara Dumitru Sechelariu, la cateva zile dupa ce si-a depus dosarul pentru a primi cele 8 milioane lunar ca ajutor pentru cresterea copilului.

Ca patron al firmelor sale, Dumitru Sechelariu nu mai avea nici un drept la semnatura, fapt hotarat de instanta, motiv pentru care s-a hotarat sa transfere aceasta responsabilitate pe umerii sotiei sale.

“In aceasta perioada am fost mereu haituit si am considerat ca asa este cel mai bine. Sotia va merge in locul meu la serviciu, iar eu voi sta acasa si voi avea grija de Dora”, mai declara fostul primar al Bacaului.

De indemnizatia de opt milioane de lei, Dumitru Sechelariu nu va beneficia decat o jumatate de an. Fiica sa, Dora, nascuta in urma cu un an si jumatate, chiar de 14 iulie, ziua in care el aniversa 46 de ani, va implini la vara doi ani.

Dumitru Sechelariu considera gestul sau o forma de protest. “Asa cum altii declara greva foamei, sau isi dau foc in fata Prefecturii, eu am ales aceasta forma de protest pentru hartuirile la care sunt supus”, spune acum Dumitru Sechelariu.

Comentarii

  1. cinste lui.este un om special cu un caracter pe masura.sa-i dea D-zeu sanatate ca numai bine a facut.

Adauga un comentariu

*