Ideal la minus 20 de grade

e asa un ger afara ca as putea sa ma indragostesc de siberia. ceai negru, cainele tolanit la soba si natasa crosetand. e atata frumusete in lume ca e pacat sa nu mai zabovesc cateva batai de aripa ingereasca. anul asta voi muta telecomanda de pe orice cancan matusa sau grupuri de interese.

chiar nu vreau sa imi manjesc viata cu ei. am sa ma concentrez la lucruri marunte pe care le-am uitat din prea multe preocupari sa bag la mat si sa fac bani. 5 min sa privesc o floare fara sa zic nimic. sa merg o tura de oras doar sa privesc oamenii in ochi fara alt scop. sa ma bucur cand altii se bucura. la naiba, m-am dezumanizat total.

job net tv rude week end de obligatie, vecini imbecili, sefi vanitosi, elevi obraznici, pensionari sufocanti, stiri idioate. gata punct!.. vreau sa ma bucur ca in copilarie. ar trebui sa exersam mai des chestia asta. lasa-le naibii pe toate si uite ce frumos e totul, alb , nu se mai termina, e gheata doza dubla , as rupe din cer stele inghetate sa vand amulete de sf. valentin. ba nu, sa le dau gratis la primii veniti. ah ce searbada e viata fara un pic de nebunie. oare cum o fi o plimbare in parc la minus 20 noaptea .

ciudat ? nuuuuu. sa simti ca plesneste obrazul asta inseamna ca sunt inca viu. ce fericire! e anul mozart as pune in autobuze mozart sa plezneasca manelistii de chin. asta da tortura. am testat pe vecini, merge. ochi pentru ochi mozart pentru guta.

gata cu toleranta. astea sunt texte pentru lasi. ma lupt cu morile si-asa bate vantu’ prin zona. macar am un ideal la minus 20 de grade.

Anonymus

Adauga un comentariu

*