Concurs de fotografii si eseuri pe teme europene

Elevii pasionati de fotografie sau literatura ar putea avea sansa sa isi vada cu ochii lor lucrarile expuse pe holurile Parlamentului European. Singura conditie pentru a-si putea vedea realizat acest vis este ca ei sa se inscrie in concursul „Casa mea, Euroa” lansat de catre organizatia Tinerii Europeni Federalisti in colaborare cu Miscarea Europeana Internationala.

Dumitru Ficuta, inspector scolar pe probleme de activitati educationale in cadrul Inspectoratului scolar Judetean Bacau spune ca adolescentii bacauani vor putea intra in competitie cu o fotografie sau un eseu convingator in care sa prezinte viziunea lor legata de avantajul de a fi cetatean european precum si despre modificarile pe care le vor resimti in viata lor dupa ce Romania va fi acceptata in Uniunea Europeana.

„Termenul limita de expediere a lucrarilor este data de zece februarie iar castigatorii vor fi anuntati public, in luna martie a acestui an. Premiile puse in joc sunt numeroase si destul de tentante. Tot ceea ce trebuie sa faca tinerii este sa isi lase imaginatia libera, sa puna mana pe un stilou sau creion si sa isi expedieze lucrarile la adresele youngeuropeans@gmail.com sau info@jef-europe.net prin posta la adresa : strada Puschin 33, 1A, MD-2012, Chisinau sau direct la Bruxelles – JEF Europe Secretariat European Visions Chaussee de Wavre 214d, Brussels, Belgium”, mai precizeaza inspectorul Ficuta.

El a mai precizat ca informatii mai detaliate despre aceasta competitie se pot gasi pe site-ul www.jef-europe.net .

Adauga un comentariu

*