Sotia presedintelui PD Bacau va fi director la Casa de Asigurari de Sanatate

Sotia presedintelui organizatiei municipale a PD Bacau va fi noul director al Casei de Asigurari de Sanatate. Sotia unui alt lider PD, fost candidat la functia de viceprimar al Bacaului a fost numita anul trecut director la Directia de Sanatate Publica iar sotia presedintelui organizatiei de tineret a PNL Bacau – director executiv la Agentia pentru Protectia Mediului.

Unic candidat la concursul organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici pentru postul de director executiv la Directia Planificare Dezvoltare si Relatii cu Furnizorii a Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Bacau a fost Viorica Draganuta, sotia presedintelui organizatiei municipale a PD Bacau, fost director al FPS intre 1996-2000.

Desi inca nu a venit numirea oficiala, postul este ca si ocupat desi situatia de la Casa de Asigurari este extrem de incurcata dupa ce Medicul-sef al CJAS, dr. Ileana Tudoran a dat in judecata institutia care a schimbat titulatura posturilor pentru a-i putea schimba pe directorii nedoriti de noua Putere.

Viorica Draganuta se adauga unor alte nume de neveste celebre in judetul Bacau, care au reusit sa devina peste noapte directori de institutii.

Este vorba despre dr. Mihaela Popescu, care a fost medic de familie intr-o comuna din judetul Bacau si care a fost numita la conducerea Directiei de Sanatate Publica. Sotul ei este nimeni altul decat Adrian Popescu, lider important al organizatiei PD Bacau, fost candidat la functia de viceprimar. Mihaela Popescu este fiica lui Raducan Ion, unul din vechii lideri ai PNL Bacau, actionar important al societatii Pambac SA, principalul producator de paine si faina a judetului.

Un alt caz este cel al Corinei Pricope, numita director executiv la Agentia pentru Protectia Mediului. Ea este sotia presedintelui organizatiei de tineret a PNL Bacau, Corneliu Pricope iar postul pe car-l o ocupa Corina Pricope a fost infiintat recent.

Adauga un comentariu

*