Deszapezirea aprinde spiritele in Primaria Bacau

Modul in care a actionat municipalitatea in deszapezirea orasului Bacau risca sa declanseze un conflict major in interiorul Primariei Bacau dupa ce viceprimarul Constantin Scripat a criticat dur masurile luate de administratie.

„Sunt foarte nemultumit de colaborarea cu angajatii Primariei” – a declarat mass media Scripat.

„Nu s-au respectat deloc prevederile din caietul comandamentului ce se ocupa de astfel de situatii. M-au dezamagit cei de la Parcul Auto, Salubrizare, Directia de Servicii Publice si ofiterul de serviciu.

Nu s-a inteles ca Bacaul nu inseamna doar centrul orasului. Am impresia ca angajatii s-au zbatut de ochii nostri, si au pus tractoarele mai mult pe centru, sa vedem noi ca lucreaza.

La ora 4.00 eu am fost pe strazi, si am pus oamenii in miscare, dar mobilizarea a fost greoaie, acesta fiind un alt motiv de nemultumire“

In acelasi timp, un comunicat ofocial al Primariei Bacau sustine ca administratia „a actionat de la ora 00.00 prin împrastierea a aproximativ 200 de tone de antiderapant. Actiunea s-a realizat pîna în jurul orei 04.30 cu ajutorul a trei utilaje specifice. Apreciem ca s-a actionat operativ, astfel încît la orele diminetii s-a circulat în conditii normale pe principalele artere“.

Adauga un comentariu

*