Bacauan accidentat grav in judetul Sibiu

Un bacauan in varsta de 42 de ani a fost internat de urgenta in spitalul clinic judetean Sibiu dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit de o autoutilitara. Barbatul, stabilit in Italia, se indrepta spre granita.

Drumul National 1, in zona localitatii Apoldu de Sus (judetul Sibiu), a fost blocat aproape o ora, sambata dimineata, dupa ce un sofer aflat in trafic a adormit la volan, a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de o autoutilitara care circula din sens opus.

Potrivit politistilor, accidentul a avut ca principala cauza oboseala unuia dintre conducatorii auto aflati in trafic. Valentin Loloiu, 42 de ani, din Bacau, stabilit in Italia, se indrepta inspre granita si avea deja mai multe ore petrecute la volan in conditii dificile, de noapte.

In apropierea localitatii Apoldu de Sus, barbatul a adormit, iar masina pe care o conducea a intrat cu viteza pe contrasens si s-a izbit de o autoutilitara DAF, condusa de Constantin Radoi, 33 de ani, din Targoviste.

In urma impactului puternic, bacauanul a fost grav ranit, ajungand la Spitalul Clinic Judetean din Sibiu cu o fractura grava la coloana cervicala si a ramas internat.

Autoutilitara lovita s-a rasturnat in mijlocul soselei si a blocat ambele sensuri de mers, motiv pentru care in zona se formasera siruri de autovehicule lungi de cativa kilometri.

Adauga un comentariu

*