Nistor da vina pe PSD pentru pierderea postului de viceprimar de catre PD

Vasile Nistor, presedintele PD Bacau, a lasat sa se inteleaga ca pierderea de catre partidul sau a pozitiei de viceprimar al Bacaului, asa cum se stabilise in cadrul Aliantei DA, se datoreaza naivitatii primarului Romeo Stavarache.

” Stavarache a cazut in capcana PSD. Consilierii acestui partid au urmarit sa creeze defectiunea in alianta si au reusit”, a declarat Nistor unui cotidian local. Desi mai putin virulent decit in ziua votului din CL, Nistor l-a amenintat pe Stavarache cu pierderea sprijinului politic in consiliul local.

La sfirsitul saptaminii, democratii se vor reuni in cadrul Biroului Permanent Judetean pentru a stabili reactia la “tradarea” liberalilor condusi de Stavarache. Mai multi membri PD si-au manifestat dorinta ruperii protocolului cu PNL.

De partea cealalta, liberalii afiseaza indiferenta in toata aceasta situatie. Prefectul Gabriel Berca, omul lui Stavarache, se declara sceptic in privinta unei decizii categorice a democratilor. Berca insinueaza ca oamenii lui Nistor nu vor renunta la “ciolan”, respectiv functiile din diverse institutii publice. ”

Nu cred ca democratii vor rupe Alianta la Bacau, pentru ca nu vor vrea sa piarda posturile de directori sau functia de subprefect”, a explicat Berca.

Adauga un comentariu

*