Caravana Naţională “Apără Copiii României, Apără Căsătoria dintre UN Bărbat şi O Femeie!

În ziua de 31 august 2018, a ajuns în oraşul Bacau Caravana Naţională “Apără Copiii României, Apără Căsătoria dintre UN Bărbat şi O Femeie!”

Obiectivul acestui circuit naţional este creşterea nivelului de conştientizare în rândul societăţii civile a importanţei organizării referendumului pentru definirea termenului de “soţi” din Constituţia României ca fiind “un bărbat şi o femeie”.

Coaliţia pentru Familie şi Platforma civică împreună au susţinut iniţiativa civică ce a strâns peste 3 000 000 de semnături şi care a fost avizată juridic de Curtea Constituţională. 80.000 de voluntari au fost implicaţi în acest demers civic fără precedent, calificat ca fiind cel mai mare din istoria recentă a României.

în judeţul nostru, mii de cetăţeni cu drept de vot au susţinut prin semnătură demersul pentru definirea în Constituţie a căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat şi o femeie.

Totodată Caravana a prilejuit întâlnirea cu părinţii din judeţul nostru care şi-au exprimat îngrijorarea în faţa intruziunii ideologiei de gen în educaţia copiilor, la noi în ţară.

Persoanele cu care s-a intrat în dialog au arătat faptul că introducerea, în vara aceasta, a ideologiei de gen în manualele şcolare NU corespunde valorilor îmbrăţişate de poporul român.

Adauga un comentariu

*