Gina Pistol își dezvăluie secretele în materie de frumusețe

Pentru Gina Pistol, secretul frumuseții este simplitatea, însă aparițiile impecabile ale prezentatoarei sunt datorate și unei ritual de înfrumusețare respectat zi de zi. Deși agenda Ginei este foarte încărcată, printre zile de filmare, evenimente, deplasări și proiecte personale, vedeta nu renunță la așii săi din mânecă atunci când vine vorba de aspectul exterior.

Sfaturile sale în materie de frumusețe pleacă de la îngrijirea cu strictețe a tenului, înainte de orice altceva: “Demachierea este cea mai importantă, atât dimineața cât și seara. Prefer să folosesc apă tonică sau termală, apoi aplic un ser ce reface structura pielii, pentru că de-a lungul timpului tenul meu a devenit ușor sensibil.”. În ceea ce privește machiajul, Gina preferă un look natural, tocmai de aceea se rezumă doar la pudră, rimel, blush și un balsam de buze hidratant, ce nu îi lipsește niciodată din poșetă. Această rutină rapidă este valabilă și în ceea ce privește coafura sa: “Nu mi-au plăcut niciodată coafurile alea perfecte, fixate, fug de ele ca necuratul de tămâie. Îmi place să am părul ca după o noapte de dragoste sau o după amiază pe plajă, cât mai natural, dar neapărat curat.”

Gina Pistol nu pierde zeci de minute în fața oglinzii, căci ritualul său de înfrumusețare este unul simplu și rapid, însă mărturisește că preferă să petreacă mai mult timp în sala de sport. Adeptă a unui stil de viață sănătos, prezentatoarea vorbește foarte deschis despre programul care a dat cele mai mari rezultate în cazul ei: Fac sală de trei ori pe săptămână și respect rutina de exerciții pe care o am în ziua respectivă, dar în același timp sunt conștientă și de faptul că alimentația este foarte importantă. Nu poți obține rezultate în sală dacă nu ai un regim echilibrat, care să îți susțină efortul fizic.”. Tocmai de aceea, Gina crede într-o alimentație organizată, cu 3 mese și 2 gustări pe zi, ce o ajută să se abțină cu brio de la tentațiile culinare de care este înconjurată în timpul filmărilor “Chefi la cuțite”. Chiar dacă nu are mereu timp de antrenamente intense, vedeta știe că regula de aur a unui trup suplu începe încă din bucătărie: Dacă te organizezi, nu vei mai fi tentat să trișezi, sau să ,,ciugulești pe parcursul zilei. Eu am realizat că un stil de viață echilibrat mă face să mă simt mult mai bine, atât fizic, cât și psihic. Tocmai de aceea zâmbesc, mă bucur de viață și de orice moment în care sunt alături de cei dragi.”, a mărturisit Gina Pistol.

Adauga un comentariu

*