Ritual de înfrumusețare înainte de culcare

Seara, organismul se regenerează mult mai ușor și mai bine, motiv pentru care nu ar trebui să-ți faci un obicei din a pierde nopțile.

Pentru a-ți menține sănătatea și frumusețea este bine să știi ce produse să folosești  și mai ales când să le aplici. După ce ai ajuns seara acasă, înainte de a te pregăti de somn, după ce ai demachiat foarte bine tenul, aplică unul dintre produsele de mai jos și privește efectele pozitive.

Vaselina, cel mai bun emoliant

Unul dintre produsele cu cele mai multe întrebuințări, având o acțiune puternică emoliantă care hidratează și repară pielea în profunzime.

Poți să o aplici sear ape toate zonele problematice de la pleoape, buze până la călcâiele crăpate peste care este bine să pui o pereche de șosete din bumbac. În felul acesta te vei bucura de o piele mereu hidratată, luminoasă, fină, catifelată cu aspect tânăr.

Previne iritația pielii cu pudra minerală

Ai nevoie doar de un strat subțire de pudră mineral pe care să îl aplici pe tenul tău și astfel vei preveni atât iritațiile pielii cât și inflamațiile. Ai grijă în schimb să eviți contactul cu zona ochilor și a buzelor.

Poți să alegi din mai multe sortimente astfel încât să nu îți încarci tenul și să lași pielea să respire.

Aplicată seara, până dimineața aceasta va avea grijă de tenul tău.

Poți să alternezi această pudră cu crema cu vitamina A, care de asemenea ajută la prevenirea îmbătrânirii premature și la reducerea ridurilor fine.

Optează pentru un umidificator care să tea jute să păstrezi o umiditate bună în camera astfel încât pielea ta să nu se usuce.

Uleiul de argan, secretul tenului frumos

Unul dintre cele mai bune produse care luptă împotriva îmbătrânirii premature. Alege să te masezi ușor înainte de culcare cu puțin ulei de argan pe tenul bine curățat, iar în cazul în care ai tenul gras este indicat să eviți uleiurile foarte grase și să aplici uleiul de argan doar în jurul  ochilor și a buzelor.

Uleiul de argan este deosebit de bun și pentru pielea corpului cât și pentru a-ți îngriji podoaba capilară. Nu uita nici de lăptișorul de matca care poate înlocui cu succes cea mai scumpă cremă din lume, deoarece este cunoscut ca fiind elixirul tinereții oferit de natură.

Lăptișorul de matca este foarte bun mai ales pentru că netezește ridurile existente mai ales pe cele din jurul ochilor, ajută la regenerarea epidermei, lăsând pielea fină și foarte hidratată. Chiar dacă te confrunți cu acnee sau iritații la nivelul tenului, lăptișorul de matcă îți poate fi de mare ajutor.

Sursa: www.clicksanatate.ro

Adauga un comentariu

*