Horoscopul săptămânii 26 martie- 1 aprilie 2018

Berbec

Este multa forfota in plan domestic. Sunt zile bune pentru curatenii generale, reparatii sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, dar le poti gestiona cu putin efort si bunavointa. Se recomanda ceva mai multa atentie la instalatiile de apa din spatiul locativ, intrucat pot crea pagube de proportii.

A doua parte a saptamanii evidentiaza relatiile cu persoana iubita si cele cu copiii. Revin in atentie situatiile petrecute in primele doua luni ale anului in plan amoros, deci fii prudent si prezent in tot ce se intampla in preajma ta.

Taur

Relatiile cu anturajul apropiat sunt dinamice si surprinzatoare. Ar fi bine sa te desprinzi de acei prieteni care s-au dovedit neseriosi sau profitori. Calatoriile pe distante scurte reprezinta o alta tema importanta a saptamanii, fiind necesar sa rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale. Fii atent pe unde mergi si mai ales daca sofezi!

A doua parte a saptamanii evidentiaza treburile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei. Sunt posibile discutii aprinse pe teme patrimoniale. Acorda o atentie deosebita instalatiilor de foc si de aer din spatiul locativ, pentru ca se pot avaria serios.

Gemeni

Apar cheltuieli in prima parte a saptamanii, fie pentru cele necesare traiului cotidian fie pentru mofturile tale. Este bine sa urmaresti o lista de prioritati, deoarece sunt sanse mari sa cheltuiesti pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea, sunt posibile furturile si pierderile de orice fel. Veniturile tale fluctueaza deocamdata, iar imbunatatirile vor aparea peste o vreme.

A doua parte a saptamanii iti aduce in preajma prieteni, rude sau vecini si simple cunostinte. Dialogurile se vor purta pe tonuri ridicate, astfel ca ar fi bine sa eviti persoanele si situatiile conflictuale. Daca pleci in vreo calatorie, ia-ti masuri de precautie suplimentare.

Rac

Esti plin de energie in prima parte a saptamanii si dornic de a rezolva rapid toate treburile restante. Insa energia vitala va fluctua mult, de aceea, fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Starile tale de spirit ii vor uimi pe ceilalti si astfel pot aparea situatii tensionate sau certuri in toata regula.

O zi in care ar fi bine sa te odihnesti si sa te retragi din forfota cotidiana este 27 martie. Finalul saptamanii aduce cheltuieli si discutii ample despre veniturile pe care le obtii din activitatea profesionala. Este o perioada cu restrictii financiare, astfel ca intelept ar fi sa te rezumi la cheltuieli si consumuri necesare.

Leu

Dorul de vacanta este accentuat si ar trebui sa tii cont de asta. Ai nevoie de odihna, liniste, detasare de iuresul cotidian si introspectie. O reevaluare a situatiei in care te afli si a relatiilor in care esti implicat este binevenita. Priveste obiectiv si cu inima deschisa la tot ce se petrece in jurul tau si traseaza un plan de imbunatatiri pe termen lung. Ai prea putina energie vitala ca sa te mai ocupi de altii si de problemele lor.

In a doua parte a saptamanii te vei simti mai bine, insa combativitatea si dorinta de implicare in prea multe activitati sunt la cote mari. Fii prudent, controleaza-ti reactiile si ai incredere ca totul va fi bine!

Fecioara

Saptamana poate aduce surprize in relatiile cu prietenii si cu persoanele care te sustin in plan profesional. Aflarea unor demersuri facute de aceste persoane undeva, candva te vor conduce spre luarea unor decizii importante. Este bine sa renunti rapid la cei care stau in preajma ta, doar pentru scopurile lor personale.

A doua parte a saptamanii iti aduce posibilitatea de a te retrage in locuri linistite, departe de zgomotul cotidian si de a te gandi pe indelete la evenimentele si oamenii din preajma ta. Sanatatea este vulnerabila, insa evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in perioada 26 – 28 martie.
Balanta

Este nevoie sa acorzi atentie segmentului profesional, in mod special relatiilor cu sefii. Sunt posibile discutii aprinse, retragerea unor responsabilitati sau a unor functii de conducere, pe scurt, rasturnari de situatie greu de estimat la locul de munca. Imaginea ta in ochii celorlalti se va modifica, depinzand numai de tine sa o imbunatatesti sau sa o lasi de izbeliste. Prudenta, rabdare, tolereanta si asculta ce iti spun ceilalti!

Intervalul 27 – 28 martie este potrivit dialogurilor cu prietenii. Sunt sanse sa primesti informatii si sfaturi pertinente, chiar daca pe alocuri unele iti displac sau, deocamdata, le intelegi prea putin.

Scorpion

Se pare ca in prima parte a saptamanii esti mai mult pe drumuri, fie intr-o calatorie de agrement, fie esti nevoit sa rezolvi chestiuni personale sau profesionale in locuri diferite. Se recomanda prudenta la drum in ziua de 27 martie, pentru ca sunt posibile neplaceri. Fii rabdator cu ceilalti si evita conflictele! Pe de alta parte, ai sanse deosebite de a participa la activitati culturale de sezon, care iti linistesc si bucura sufletul.

Sfarsitul saptamanii te aduce in prim-planul cotidian, fie prin implicarea in activitati sociale de gurp, fie prin intalniri importante cu membrii familiei.

Sagetator

Accentul saptamanii este pe segmentul financiar, in speta pe banii si bunurile comune cu altii. Se intrezaresc cheltuieli neasteptate, destul de mari si unele facturi pe care pur si simplu le platesti, dar nu intelegi de ce tu si pana la urma pentru ce.

Din cauza partenerului de viata, unor rude sau colaboratorilor sunt posibile rasturnari de situatii financiare greu de estimat. Recomandabil este sa le analizezi pe indelete, sa discuti cu persoanele alaturi de care esti implicat in chestiuni financiare si abia apoi sa scoti bani din buzunar. Weekendul aduce calatorii si vesti din si despre strainatate.

Capricorn

O saptamana interesanta in plan partenerial. Sunt posibile rasturnari de situatie in relatia matrimoniala, dar si in cele de afaceri sau de colaborare. Fii prudent si evita escaladarea conflictelor, intrucat exista detalii ascunse ale acestor relatii pe care nu ai cum sa le deslusesti acum. Unele dintre aceste relatii se pot destrama rapid.

Sfarsitul saptamanii aduce cheltuieli comune cu altii, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel. Revin in atentie discutiile si situatiile legate de bani si bunuri comune cu altii petrecute candva in primele doua luni ale anului. Rabdare si toleranta!

Varsator

Se intrezareste multa activitate la locul de munca. Responsabilitati noi, schimbari in regimul muncii, relatii colegiale disonante si multa incertitudine. Este bine sa te ocupi numai de indatoririle tale. Provocarile pot fi mari si paguboase, deci nu raspunde la ele sub nicio forma.

Sanatatea este vulnerabila, revenind in atentie afectiuni vechi specifice sistemului osos si segmentelor sistemului digestiv. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in perioada 26 – 28 martie! In weekend fii prudent la cheltuielile comune cu altii.

Pesti

Segmentul amoros iti da batai de cap, pentru ca sunt sanse sa revina din trecut relatii mai mult sau mai putin placute. Amestecul dulce-amar este frecvent si dificil de gestionat, insa daca ai sa fii ferm in deciziile tale si realist vei depasi totul cu bine. Nu te baza pe cei dragi, intrucat au alte treburi de facut si nu iti pot oferi atentie, afectiune sau gesturi tandre.

Finalul saptamanii iti aduce in atentie, pe de o parte, probleme legate de sanatate, iar pe de alta, activitatea profesionala. Dozeaza-ti eforturile si ingrijeste-te pe indelete!

Adauga un comentariu

*