Biscuiti cu fulgi de ciocolata

Nu-i asa ca ai gustat tot felul de biscuiti cu fulgi de ciocolata, din diverse supermarket-uri si sunt foarte buni? Dar ai incercat vreodata sa ii prepari acasa? Vestea buna e ca sunt foarte usor de facut, iar in maximum o jumatate de ora te poti bucura de ei.
Ingrediente
  • fulgi ciocolata
  • 1 cana unt de migdale
  • 1/2 cana zahar brun
  • 1/2 lingurita sare grunjoasa
  • 1 cana fulgi ciocolata (dupa preferinte, cu lapte sau amaruie)
  • 2 oua mari, la temperatura camerei
Metoda de preparare
Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Amesteca bine untul de migdale cu fulgii de ciocolata, zaharul, ouale si sarea pana cand se formeaza o coca.
Intinde hartie de copt pe o tava de cuptor, iar pe aceasta formeaza (cu ajutorul unei linguri) biscuitii, la distanta de 2 cm intre ei. Coace biscuitii timp de 10 minute.
Daca ii transferi intr-o caserola in care sa nu patrunda aer deloc, ii poti savura timp de trei zile.

Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro

Adauga un comentariu

*