Horoscopul saptamanii 12-18 februarie 2018

BERBEC

Dragoste- Ai o stare emotionala destul de sensibila si te superi foarte usor pe cel care face tot ce poate pentru a-ti intra in gratii. Incearca sa fii mai calma, daca nu vrei sa renunti la persoana respectiva.

Munca- Timpul nu iti permite sa muncesti atat de mult pe cat ti-ai dori. Esti intr-o perioada de afirmare continua, dar daca nu iei macar mici pauze, poti claca.

Bani- Ai multe lucruri de facut, asa ca iti faci un plan bine pus la punct. Nu uita ca nu este prima data cand incerci asta si ca e nevoie de multa vointa pentru a te si tine de el.

TAUR

Dragoste- Partenerul de viata nu pare prea comunicativ si te face sa privesti relatia voastra ca pe un puzzle pe care esti nevoita sa il rezolvi, daca vrei sa il intelegi.

Munca- Nu uita ca pe langa starea ta psihica exista si un corp de a carui sanatate trebuie sa te ocupi. Extenuarea nu te va duce la nimic bun, pe termen lung.

Bani- Ai avut asteptari foarte mari in ceea ce priveste plata unui proiect la care ai lucrat. Lucrurile nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, iar asta te afecteaza cel putin emotional.

GEMENI

Dragoste- Pare ca te afli intr-o perioada foarte buna, din punct de vedere amoros, iar totul merge struna intre tine si partenerul de viata, asa cum ti se intampla destul de rar, din pacate.

Munca- Incerci sa te dai peste cap pentru lucruri care nu tin neaparat de tine, iar asta iti poate afecta sanatatea si intelegerea pe care o cauti la cei dragi. Nu uita ca ai nevoie de energie pentru a duce o viata buna si dupa programul de la job.

Bani- Ai o perioada destul de echilibrata, din punct de vedere financiar, in care stii exact ce ai de primit si ce ai de dat, in asa fel incat sa iti permiti si mici rasfaturi.

RAC

Dragoste- Este recomandat sa nu intri in discutii prea importante, cu persoana iubita, pentru ca ai o stare destul de agitata, care va poate aduce neplaceri amandurora.

Munca- Vei fi nevoita sa lucrezi in echipa, pentru ceva ce necesita atat sa oferi ajutor cat si sa primesti ajutor. Este o ocazie perfecta de a invata ca lucru in echipa nu este atat de rau pe cat crezi.

Bani- Nu te afli de partea buna a barierei, atunci cand vine vorba de bani. Ai de dat sume mari de bani si nu poti amana asta sub nici o forma.

LEU

Dragoste- Esti in situatia de a pune punct unei relatii de lunga durata, insa evenimentul neplacut s-a facut anuntat inca din urma cu mult timp, asa ca nu esti complet nepregatita.

Munca- Locul de munca pica pe locul al doilea, zilele acestea, din cauza ca mintea iti sta mai degraba la aspectele emotionale ale vietii tale.

Bani- Acorzi mereu o atentie deosebita cheltuielilor, asa ca de putine ori te-ai trezit in situatii neplacute din cauza banilor. Stii exact ce trebuie sa faci pentru a evita asta si ai parte de o perioada buna din punct de vedere financiar.

FECIOARA

Dragoste- Te ingrijoreaza o multime de aspecte ale vietii tale, insa nu si acesta. Totul pare sa se fi asezat in viata ta amoroasa si te bucuri de o perioada linistita.

Munca- Poti primi o veste importanta de la locul de munca, insa nu simti ca te bucuri  de ea cu adevarat. Asteptai de mult timp sa iti fie recunoscuta munca, iar acum ti-ai pierdut entuziasmul.

Bani- Uita de orice fel de plan ai avea de a face cheltuieli, pentru ca se poate ivi ceva neprevazut, care iti tulbura economiile.

BALANTA

Dragoste- Preiei fraiele intr-o anumita situatie care nu mai suporta amanare si iti convingi iubitul ca aveti nevoie d eo schimbare.

Munca- Mai multe persoane din jurul tau si-au propus sa te convinga sa intri in proiecte noi, pe care nu ti le doresti. Insa vei fi nevoita sa faci fata unei munci de convingere asidue.

Bani-  Stii foarte bine ce ai de facut pentru a-ti indeplini toate dorintele, iar daca asta inseamna sa faci sacrificii, nu te vei da in laturi de la nimic.

SCORPION

Dragoste- Te bucuri de o surpriza din partea persoanei iubite. Vei avea o perioada lunga de vesti bune si gesturi extrem de romantice, menite sa te convinga ca tiai gasit alesul.

Munca- Faptul ca esti extrem de comunicativa te va ajuta sa depasesti cu usurinta cateva momente neplacute de la locul de munca si iti va salva saptamana.

Bani- Sunt sanse mari sa primesti marirea de salariu la care sperai de o vreme buna. Incearca sa nu te bucuri pre devreme de asta si nu uita ca ai cateva lucruri ramase neachitate.

SAGETATOR

Dragoste- Faptul ca petreci foarte mult timp la serviciu si in compania prietenilor il face pe partenerul tau sa aiba mici nemultumiri, pe care si-a gasit curajul sa ti le spuna.

Munca- Primesti noi responsabilitati, care nu te ingrijoreaza deloc, insa. Ba chiar te impulsioneaza si te fac sa te simti importanta pentru jobul tau.

Bani- Faptul ca acum pare sa iti mearga foarte bine din punct de vedere financiar, nu ar trebui sa te impinga la cheltuielo excesive. Ba din contra, gandeste-te bine si pune ceva in pusculita.

CAPRICORN

Dragoste- Poti spune ca nu esti deloc interesata de capitolul amoros. Daca esti intr-o relatie, nu vrei sa iesi din rutina, iar daca nu, nici nu iti doresti sa incepi una.

Munca- Lucrurile au intrat pe un fagas normal si acum stii exact care sunt responsabilitatile tale, lucru care iti da liniste.

Bani-  O datorie mai veche te face sa intri in conflicte. Ai de primit o suma de bani pe care ai dat-o unui prieten si care acum intarzie sa apara.

VARSATOR

Dragoste- Au loc cateva schimbari in organizarea ta zilnica si te poti simti dezorientata, la inceputul saptamanii, pana te acomodezi cu ceea ce ai de facut.

Munca- Poti primi laude si chiar recompense, in urma unei munci ceva mai dificile, pe care ai dus-o la bun sfarsit, chiar inainte de termen.

Bani- Vei fi pusa in situatia de a ajuta o persoana draga, cu o suma de bani. Nu esti sigura ca poti face asta, insa vei face tot posibilul sa ii acorzi orice tip de ajutor poti.

PESTI

Dragoste- Pot exista mici discutii in contradictoriu, cu persoana iubita, in special in ceea ce priveste un eveniment important in viata voastra.

Munca- Au loc cateva schimbari, insa nimic din ce ar putea sa te afecteze in plan personal, asa ca nu le dai o foarte mare atentie.

Bani- Ai o multime de cheltuieli si iti este foarte dificil sa organizezi totul in asa fel incat sa nu ajungi intr-o situatie neplacuta. Incearca sa iei lucrurile cu calm.

Adauga un comentariu

*