A murit actriţa Stela Popescu. Artista ar fi suferit un stop cardiorespirator

Actriţă Stela Popescu a murit. Primele informaţii arată că fiica adoptivă a acesteia a sunat la 112, după ce a găsit-o pe actriţă căzută în holul casei.

Stela Popescu ar fi împlinit 82 de ani luna viitoare. Vestea sfârşitului ei fulgerător i-a şocat pe apropiaţii artistei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a precizat că la 112 a fost primit un apel de la o persoană care anunţa “existenţa unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici”.

La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C), însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare.

La locuinţa actriţei se află, pentru cercetări, şi un echipaj de poliţie.

Poliţia Capitalei a a anunţat că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, în condiţiile în care actriţa a fost găsită decedată în locuinţă. Dosarul penal a fost deschis de către Serviciul Omoruri.

Poliţia Capitalei a precizat, de asemenea, că trupul neînsufleţit va fi ridicat şi transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie, astfel încât “să fie clarificate anumite aspecte de natură medicală”.

“Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucureşti”, a mai precizat Poliţia Capitalei.

Surse din rândul anchetatorilor spun că rudele le-au declarat poliţiştilor că actriţa suferea de diabet, fără a fi cunoscută cu alte boli.

Trupul neînsufleţit al actriţei va fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei pentru a fi clarificate anumite aspecte de natură medicală.

Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!”a spus Alexandru Arşinel, plângând în hohote.

Stela Popescu, o carieră bogată în teatru și televiziune. ”Viaţa valorează miliarde”

Sursa: http://stirileprotv.ro

Adauga un comentariu

*