”FESTIVALUL TOAMNEI” – Sărbătorit la Școala ”Domnița Maria” Bacău

Azi, 13 noiembrie 2017, Școala Gimnazială „Domnița Maria” Bacău a dat startul activităților din cadrul Proiectului „Universul Toamnei”. Proiectul inițiat de director prof. Hărătău Elena, director adjunct Andrei Ciprian, coordonator de programe și proiecte educative prof. Sava-Necula Dana și prof. Deaconu Elisabeta-Cecilia își propune o paletă largă de activități desfășurate în parteneriat cu reprezentanți din unități de învățământ din opt județe și implică un număr de peste 500 elevi și 100 cadre didactice.

Proiectul a debutat cu activitatea „Târgul de toamnă” care a pus în valoare bucătăria românescă, gusturile și obiceiurile gastronomice specifice poporului român. Elevii s-au întrecut în prezentarea produselor culinare, expoziții de creații plastice și practice având drept obiectiv dezvoltarea capacităților creatoare, gustul estetic, talentul artistic, sentimentul de respect și admirație pentru mediul înconjurător.

„Culorile și bogățiile toamnei au fost exprimate prin zâmbetul și bucuria copiilor susținuți de părinți și de cadrele didactice îndrumătoare care au făcut din această activitate o zi de sărbătoare pentru școala noastră. Felicitări celor implicați!” (director prof. Hărătău Elena)

Adauga un comentariu

*