Horoscopul saptamanii 13-19 noiembrie 2017

Berbec

Berbecii trebuie să evite certurile. Altfel, ratează șansa de a fi sprijiniți financiar pentru proiectele personale. În cuplu, gelozia provoacă probleme. Nu vor lipsi șansele în plan financiar și sentimental, dar și riscul de tensiuni și conflicte, cauzate de gelozie, orgoliu sa dorința de a domina. Berbecii încep săptămâna cu dreptul: armonia dintre Venus și Jupiter se va regăsi, chiar de luni, în relațiile și parteneriatele nativilor. Dar, în același timp, nu sunt excluse crizele de gelozie sau tendința nativilor de a domina în relația de cuplu sau de a avea ultimul cuvânt în colaborările profesionale. Berbecii vor deveni mai conștienți de puterea lor personală și vor face alegeri cu efect pe termen lung. Unii vor dori mai multă putere financiară și vor face schimbările necesare, făcând investiții sau solicitând (cu succes) credite și burse de studii. Alții vor avea parte de cadouri-surpriză ori vor beneficia, indirect, de creșterea veniturilor partenerului de viață. Și planeta Venus în Scorpion le va aduce noroc la bani prin alții, dar le va aduce și schimbări în iubire. Poate fi vorba de mai multă implicare și dăruire în cuplu, dar și de posibile tentații amoroase. Sfârșitul săptămânii va fi marcat de un aspect tensionat între Marte și Pluton, care le va cere multor nativi să își (re)stabilească prioritățile si să refacă echilibrul dintre carieră și viața personală.

Taur

Taurii singuri își pot întâlni sufletul-pereche. În cuplu, Taurii cer mai multă iubire sau mai multă implicare. La job, obțin succesul dorit. Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Taur anunță schimbări în plan relațional și, pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni sufletul pereche. Schimbările pot începe chiar de luni, când planetele Venus și Jupiter, aflate în Scorpion, vor acționa „în tandem” în sectorul Mariajului și al relațiilor profesionale din astrograma Taurilor. Aspectul amintit este cu atât mai important cu cât Venus este planeta care îi guvernează pe Tauri. La mijlocul săptămânii, Venus va fi în armonie și cu planeta Spiritualității, Neptun, iar pentru Taurii singuri, asta înseamnă șansa de a întâlni o persoană specială, care să fie adevăratul „suflet pereche”. Pentru unii Tauri, Luna Nouă va însemna o dorință intensă de a fi „cu cineva” sau de a oficializa o relație, iar pentru alții, poate însemna o schimbare de atitudine bazată pe noi idealuri, principii sau așteptări. Unii nativi vor dori să primească mai multă iubire, mai multă atenție, mai mult timp din partea persoanei iubite și nu vor ezita să spună clar aceste lucruri sau să renunțe la relațiile în care nu se simt cu adevărat iubiți și apreciați. În plan profesional, zilele de marți și miercuri sunt potrivite pentru demersuri concrete în vederea obținerii unui job sau pentru o mai bună promovare la actualul lor de muncă.

Gemeni

Gemenii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, să nu se mai implice în prea multe proiecte și să își facă timp pentru odihnă și relaxare. Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Gemeni anunță o perioadă favorabilă schimbărilor în plan profesional, dar și în planul sănătății și al rutinei zilnice. Acestea pot să apară chiar luni, când Gemenii vor fi în formă și îi vor molipsi pe cei din jur cu optimismul și energia lor, iar la serviciu, vor reuși, fără efort, să își transforme colegii în prieteni și șefii, în protectori. Acestea vor fi efectele „echipei” pe care Venus și Jupiter o vor forma, acționând în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma lor. Luna Nouă din data de 18 noiembrie le poate aduce Gemenilor nu doar un job nou sau o reorientare profesională, ci și o nouă atitudine fată de propria persoană și de propria sănătate. Gemenii vor înțelege că trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, să nu se mai implice în prea multe proiecte și activități, să își facă timp pentru odihnă și relaxare, să își modifice, dacă e cazul, dieta și stilul de viață. Acum nativii pot renunța la cafea, la tutun, la alte obiceiuri nocive. Chiar și la dependența de muncă. Prezența plantei Venus în Scorpion ìi va îndemna pe nativi să se iubească mai mult, iar urmările nu se vor lăsa așteptate. În ultima zi a săptămânii, sunt posibile tensiuni în cuplu fie din cauza unei iubiri secrete, fie din cauza noilor „standarde” sau a noii atitudini pe care Gemenii o afișează și care îl surprinde pe partener. Dialogul și răbdarea pot rezolva, însă, și aceste probleme.

Rac

Racii nu mai acceptă situații pe care, până acum, le treceau cu vederea. În plan sentimental, ies din carapace și cred, din nou, în iubire. Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Rac anunță o perioadă cu mari schimbări în plan sentimental sau în relațiile cu copiii, în exprimarea creativității sau pur și simplu în modul în care nativii se bucură de viață. O nouă persoană poate să apară în viața Racilor și să îi iubească și să îi răsfețe așa cum, de obicei, Racii îi tratează pe cei dragi. Sau nativii se pot implica într-un proiect care le da ocazia să își pună talentul sa creativitatea în valoare, aspectul financiar nefiind, de asemenea, de neglijat. Unii își vor vedea partenerul „cu alți ochi” și nu vor mai fi dispuși să accepte situații sau reacții peste care, până acum, treceau cu vederea sau „cu iertarea”. Alții „vor ieși din carapacea” în care s-au ascuns în urma unor dezamăgiri și vor începe să creadă, din nou, în oameni și în iubire, chiar dacă nu vor face, pentru moment, schimbări concrete. Schimbarea se va petrece, însă, în inima lor și îi va pregăti pentru o mare iubire. Iar marea iubire va apărea, în cazul multor nativi Rac, în weekend, când Luna Nouă din ziua de 18 noiembrie va ea loc în casa Iubirii din astrograma lor. Pentru alți nativi, Luna Nouă va aduce mai multă  afecțiune în cuplu sau vești importante legate de o sarcină, de nașterea unui copil sau vești importante legate de copiii nativilor. Totuși, în cursul zilei de duminică, liniștea Racilor ar putea fi tulburată de discuția cu o rudă apropiată sau de niște vești nu tocmai plăcute legate de o casă ori de cineva din familie.

Leu

Leii își schimbă prioritățile și încep să acorde mai mult timp și mai multă atenție familiei. Mulți nativi vor să se mute în casă nouă. Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Leu anunță o perioadă norocoasă pentru nativii care vor să își întemeieze o familie sau pentru cei care vor să se mute în casă nouă și o perioadă potrivită pentru rezolvarea unor probleme de familie și pentru o nouă atitudine fată de cei apropiați. Unii nativi Leu vor începe să acorde mai multă atenție și mai mult timp familiei, să își vizeze mai des părinții, să se implice în chestiunile administrative și gospodărești. Alții își vor dori să își întemeieze o familie, deși, până nu demult, nu își doreau decât succes în carieră sau relații „fără obligații”. Schimbarea poate începe chiar luni, când Venus și Jupiter vor dinamiza „casa Familiei” din astrograma Leilor, aducând afecțiune, înțelegere și armonie în relațiile nativilor cu rudele apropriate. Energia adusă de Luna Nouă din data de 18 noiembrie va susține toate aceste schimbări pentru că va avea loc în Scorpion și în sectorul Casei și Familiei din astrograma generală a zodiei Leu. Totodată, Luna Nouă din 18 noiembrie poate veni și cu noi responsabilități ale nativilor Leu față de părinți sau față de proprii copii. Sfârșitul săptămânii va fi marcat, în multe familii, de un aspect tensionat care se va forma între Marte și Pluton și care va viza rutina zilnică a familiei sau starea de sănătate a unei rude.

Fecioară

Fecioarele primesc o mulțime de vești și de invitații. Nativii singuri se îndrăgostesc de persoane cu care comunică perfect din prima clipă. Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Fecioară anunță o perioadă în care nativii își vor exprima ideile cu foarte multă convingere și vor putea obține succes (și bani) din comunicare. Dar există și riscul ca Fecioarele să fie „bombardate” cu vești, informații, date, secrete iar ele să nu aibă timp să le analizeze așa cum le place sau să le comenteze împreună cu persoanele în care au încredere. Dorința de a sta de vorbă va influența, în mare măsură, chiar și relația cu persoana iubită sau, în cazul nativilor singuri, va influența apropierea de persoane cu care nativii simt că pot comunica, din prima clipă. În relațiile cu ceilalți, Fecioarele vor fi neașteptat de tranșante, dacă vor avea de apărat bun bun sau orice alt interes patrimonial sau pe cineva din familie. Tocmai de aceea, ziua nu este potrivită pentru negocieri în cazul vânzării, cumpărării sau închirierii unui imobil de care nativii ar putea fi interesați. Acestea vor primi vești și invitații, vor pleca în călătorie sau vor lua parte la diferite evenimente, iar unii nativi, ar putea semna contracte sau ar putea „bate palma” pentru noi colaborări. Luna Nouă va veni și cu idei noi care, puse în practică, vor schimba viața nativilor Fecioară. Pentru ultima zi din săptămână, astrele le recomandă Fecioarelor discreție și, pe cât posibil, evitarea unor subiecte delicate sau controversate. Aspectul tensionat dintre Marte și Pluton ar putea provoca discuții și certuri inutile.

Balanță

Balanțele muncesc mai mult și își suplimentează veniturile dar își schimbă atitudinea față de bani. Încep să fie mai chibzuite. Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Balanță anunță o perioadă cu schimbări în plan financiar, cu interes sporit acordat câștigurilor din munca proprie și cu schimbarea atitudinii multor nativi față de bani. Ziua de luni va fi plină de noroc: Venus și Jupiter vor acționa în tandem și vor dinamiza casa Banilor din astrograma Balanțelor. Nativii vor primi bani sau vor găsi noi modalități de a-și suplimenta veniturile, valorificarea unui talent personal fiind una dintre opțiuni. Iar asta, pentru că, în astrogramă, casa Banilor este și casa „resurselor personale”, pe care Balanțele vor începe, din această săptămână, să le folosească mai eficient. Luna Nouă va aduce și o nouă atitudine a nativilor față de bani. Balanțele sunt guvernate de Venus, iar asta le face mari iubitoare de frumos, lux și eleganță și, în consecință, mari cheltuitoare. Cu Luna Nouă în Scorpion, Balanțele vor începe să fie mai selective și chiar mai chibzuite. Cel puțin pentru următoarele săptămâni…Ziua de 18 noiembrie le va aduce noroc Balanțelor care vor demara proiecte profesionale noi sau se vor implica în colaborări care le vor permite să își valorifice creativitatea și orice talent personal. Pentru ziua de duminică, astrele îi atenționează pe nativii Balanțe asupra riscului unor certuri cu părinții sau, în cuplu, asupra riscului unor tensiuni provocate de cheltuieli necesare pentru casă.

Scorpion

Scorpionii sunt vedetele săptămânii: ei sunt ajutați de astre să se schimbe și, astfel, să atragă în viața lor oameni noi și situații noi. Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Scorpion anunță o perioadă extraordinară, în care nativii își pot schimba viața și în care își pot îndeplini visele, în care se pot „reinventa” și pot deveni mai puternici.  Ei sunt vedetele săptămânii și marii norocoși ai zodiacului! Iar norocul le surâde chiar de luni, când Venus și Jupiter acționează „în echipă”, în zodia lor. Venus este planeta Iubirii, iar Jupiter, planeta care aduce marele noroc și marile șanse. Pentru unii nativi, acest aspect astral va aduce o nouă iubire. Pentru alții, decizia de a renunța la o relație în care nu erau fericiți, chiar cu riscul de a rămâne, apoi, o perioadă, singuri. Această perioadă nu va dura pentru că Venus va rămâne în Scorpion până în decembrie și va atrage o nouă iubire în viața nativilor. Pentru alți nativi, însă, Venus și Jupiter vor crea un cadru favorabil rezolvării problemelor din cuplu. Scorpionii sunt ajutați de astre să se schimbe și, astfel, să atragă în viața lor oameni noi și situații noi. Contextul astral din 18 noiembrie va fi unic, iar șansa de transformare a vieții ar trebui valorificată la maximum!

Săgetător

Săgetătorii se pot detașa de trecut, deși foste iubiri încearcă să se întoarcă în viața lor. În plan peofesional se pregătesc de mari schimbări. Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Săgetător anunță o perioadă favorabilă relaxării, planurilor și găsirii de parteneri, finanțe și protectori pentru proiectele și planurile ce ar trebui lansate în decembrie, când va fi Lună Nouă în Săgetător. Tot acum, nativii se pot detașa sau vindeca de trecut, pot renunța la obiceiuri sau comportamente auto-distructive sau pot găsi soluții la probleme amânate de prea multe ori, inclusiv în plan sentimental. Iubiri din trecut pot să apară, din nou, în viața Săgetătorilor sau tentația unor aventuri poate pune în pericol actuala relație. Sau vechi atitudini față de persoana iubită sau față de proprii copii au nevoie de o radicală schimbare pentru a „vindeca” relațiile sau pentru a consolida armonia din familie. Ziua de luni este semnificativă în acest sens. Atunci, Venus, planeta Iubirii și Jupiter, planeta care îi patronează pe Săgetători, își vor pune amprenta asupra casei Trecutului și Secretelor din astrograma Săgetătorilor. Sâmbătă, 18 noiembrie, va fi Lună Nouă în Scorpion iar pentru Săgetători, acesta este un moment perfect pentru renunțare la resentimente, la amintiri dureroase și la tot ceea ce ar putea să le „saboteze” succesului. E un moment potrivit pentru noi proiecte care acum trebuie pregătite cu discreție și dăruire. În 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător și multe se vor schimba.

Capricorn

Capricornii sunt remarcați de persoane importante. Astrele îi ajută să se află în locul potrivit, la momentul potrivit. Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă în care nativii își pot extinde cercul social, rețeaua profesională și grupul de prieteni adevărați. Astrele îi vor ajuta pe Capricorni să fie „în locul potrivit, la momentul potrivit” pentru a întâlni persoanele potrivite, astfel ca planurile și dorințele lor să se transforme în realitate. De asemenea, internetul va juca un rol major în schimbarea vieții multor nativi Capricorn. Norocul le va surâde chiar de luni, când Venus și Jupiter vor dinamiza casa Prietenilor din astrograma Capricornilor. Ar fi bine ca nativii să onoreze invitațiile primite pentru vor fi în centrul atenției, își vor face noi prieteni și vor fi remarcați de persoane importante. Pentru unii nativi, într-un astfel de context poate să apară și iubirea, chiar dacă, la început ea va părea o simplă prietenie. Astrele le recomandă Capricornilor să își facă ordine în relațiile de prietenie și să renunțe la le care au un impact negativ asupra lor sau asupra carierei lor. Un moment perfect pentru astfel de decizii va fi Luna Nouă din data de 18 noiembrie. Luna Nouă va avea loc în casa Prietenilor din astrograma Capricornilor și va aduce multe schimbări. Dar va aduce și vești legate de noi proiecte pe care Capricornii ar putea să le dezvolte împreună cu prietenii sau cu persoane cunoscute pe internet. S-ar putea ca unele decizii luate de Capricorni să nu fie pe placul tuturor, iar în cursul zilei de duminică există riscul unor reproșuri sau chiar certuri. Dar acestea pot fi evitate dacă nativii nu răspund la provocări.

Vărsător

Vărsătorii sunt promovați la actualul job sau primesc noi oferte. Mulți nativi se implică în proiecte caritabile. Iubirea le dă, și ea, târcoale. Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă de schimbări și succes în carieră. Vărsătorii vor avea și energie, și ambiție, și oportunități, vor fi promovați la actualul job sau vor primi oferte atrăgătoare, iar mulți dintre ei vor fi învingători în competiții sau în „războaie personale”. În același timp, mulți Vărsători se vor implica în susținerea unor proiecte caritabile sau în rezolvarea problemelor comunității. Iar asta le va spori autoritatea și prestigiul. Săptămâna va începe cu un aspect astral importat, care va dinamiza sectorul Carierei din astrograma Vărsătorilor: Venus și Jupiter vor lucra în echipă, aducând o serie de oportunități. Vărsătorii pot fi numiți într-o funcție importantă, pot fi desemnați să coordoneze un proiect sau pot obține un rezultat foarte bun la un examen. Sâmbătă, 18 noiembrie, va fi Lună Nouă în Scorpion. Pentru Vărsători, aceasta poate aduce noi proiecte sau un nou job,o promovare sau chiar alegerea unei noi cariere. Prezența planetei Jupiter în casa Carierei îi va ajuta pe Vărsători să aibă mai multă încredere în ei înșiși, să nu renunțe la proiecte în care cred, dar pe care alții nu sunt de acord să le sprijine. Vor găsi resursele necesare la momentul potrivit.

Pești

Peștii investesc în propria persoană și, dacă e cazul, se pot vindeca se teama de a călători, de a iubi și de a-și schimba destinul. Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Pești anunță o perioadă în care norocul poate veni de peste mări și țări, dorința de a călători le poate fi îndeplinită, iar setea de cunoaștere și interesul pentru dezvoltare personală vor avea sprijinul astrelor. Schimbări majore se pot petrece în viața nativilor Pești chiar luni, când Venus și Jupiter vor aduce un plus de energie și de noroc în așa-numita casă a Străinătății din astrograma lor. Peștii se pot îndrăgosti de cineva care locuiește în altă țară sau care, prin experiența de viață sau educație și cultură, poate avea rolul de mentor pentru ei.  De asemenea, Venus și Jupiter pot aduce soluții de-a dreptul miraculoase pentru nativii care își doresc de mult timp să călătorească, dar nu au resurse financiare suficiente. Sâmbătă, 18 noiembrie, va fi Lună Nouă în Scorpion. Pentru Pești, aceasta va aduce noi experiențe, care îi vor ajuta pe nativi să se schimbe și să își transforme viața. Acum ei pot pleca într-o călătorie. Dacă sunt singuri, în această călătorie își pot întâlni sufletul-pereche. Acum pot urma un curs care le va schimba, ulterior, cariera. Acum este o perioadă potrivită pentru ca Peștii să investească în propria persoană și în propria fericire. Pentru mulți nativi, acum e momentul în care ei pot să se vindece de teama care îi împiedică să călătorească, să iubească sau să își schimbe destinul.

Sursa:
huff.ro (Oana Hanganu)

Adauga un comentariu

*