Uleiul de măceșe, indispensabil frumuseții tale

Un produs natural, uleiul de măceșe oferă o serie de beneficii corpului tău de la întârzierea îmbătrânirii premature până la un păr sănătos și strălucitor.

Datorită conținutului ridicat de acizi grași, uleiul de măceșe este un aliat ideal pentru tenul tău, potrivit în orice anotimp. Amestecă câteva picături de ulei de măceșe cu apă și cu ajutorul unui pulverizator alege să îți hidratezi tenul, mai ales că vitamina C, găsită în acest ulei te va proteja de toate substanțele nocive din jur.

Previne apariția ridurilor

Antioxidanții din uleiul de măceșe este unul dintre cei mai buni aliați pentru a preveni apariția ridurilor, a dermatitei sau a acneei deranjante.

Dacă vei alege să folosești acest ulei pentru masaj mai ales pe zonele afectate de vergeturi sau arsuri ori cicatrici. Proprietățile astringente ale uleiului de măceșe va hrăni pielea și va accelera procesul de vindecare, având capacitatea de a dizolva stratul cicatriceal refăcând în același timp bariera lipidică necesară pentru regeenrarea celulelor afectate.

Această proprietate a uleiului este ajutată și de conținutul de vitamina A, responsabilă pentru o textură și un tonus bun.

Te scapă de mătreață

Masează scalpul cu ulei pur de măceșe și lasă-l să acționeze în jur de 30 de minute după care poți să îți speli ca de obicei părul.

În felul acesta vei combate cu succes mătreața sau alte probleme de sensibilitate la nivelul scalpului.

Astfel, dacă te confrunți cu inflamații la nivelul pielii sau ai avut ghinionul să te confrunți cu o arsură solară, tot uleiul de măceșe este soluția naturii pentru această problemă deoarece are și proprietăți antiinflamatorii.

Sporește rezistența unghiilor

Te confrunți cu unghii casante, fragile, deshidratate atunci alege uleiul de măceșe, masează suprafața unghiilor în fiecare seară timp de o săptămână cu acest ulei și vei scăpa de această problemă.

În plus, poți să nu te limitezi doar la unghii, după masarea lor masează și mâinile. Vei hrăni pielea iar aspectele pozitive nu vor întârzia să apară.

Combate îmbătrânirea prematură

Primele semne ale trecerii timpului se pot observa prin prezența petelor pigmentarecare apar sau prin ridurile de expresie ce devin tot mai evidente.

Câteva picături de ulei și un masaj în zonele afectate va rezolva această problemă ce ține de stetică și de înaintarea în vârstă.

Cu cât îl folosești mai des cu atât mai mulțumit vei fi. Poți alege să adaugi câteva picături de ulei în crema ta de față și astfel te vei bucura din plin de efectele lui minunate.

Ține uleiul în sticluțe închise la culoare și ferite de lumina directă a soarelui pentru a nu-și pierde calitățile sale benefice.

Sursa: www.clicksanatate.ro

Adauga un comentariu

*