Horoscopul saptamanii 18 – 24 septembrie 2017

Berbec

O săptămână foarte importantă în plan profesional! Se conturează o etapă nouă, cu multă activitate, sarcini de lucru de anvergură, relaţii colegiale tumultoase. Este rost de obţinerea unor colaborări fructuoase, cel puţin pentru un an de zile de acum încolo. Sănătatea este foarte vulnerabilă în mod special pe segmentele sistemului digestiv şi pe extremităţile picioarelor. Ar fi bine să-ţi planifici un program de îngrijire corporală şi analize medicale. Şansele de a găsi variante miraculoase de vindecare sunt foarte mari. În plan personal se îmbunătăţeşte relaţia cu partenerul de viaţă sau divorţul şi căsătoria pot lua turnuri favorabile.

Taur

Se conturează noutăţi sentimentale în această săptămână. Se lămuresc animozităţile vechi, atât în relaţia cu persoana iubită, cât şi în relaţia cu copiii. Totuşi, discordia este prezentă, astfel că mai pot apărea discuţii aprinse şi controverse. Cu puţin efort şi deschidere mentală sinceră spre dialog şi cooperare, totul se poate rezolva favorabil pentru toată lumea. În plan profesional se deschide o nouă etapă care aduce schimbări impresionnate şi definitive. Poate fi vorba despre implicarea în activităţi noi, apariţia unor colegi noi de bună calitate sau chiar poate fi vorba despre obţinerea unui nou loc de muncă. Sănătatea este pe un trend ascendent.

Gemeni

Treburile gospodăreşti şi relaţiile familiale îţi atrag atenţia în mod deosebit în această săptămână. Se deschide o nouă etapă domestică, astfel că reamenajările de decor, îmbunătăţirea condiţiilor locative chiar mutarea într-o locaţie nouă vor fi luate în calcul. Eşti sprijinit de cei dragi, iar ideile şi propunerile lor ar fi bine să le iei în serios şi să le aplici. Sentimental sunt şanse să te îndrăgosteşti, să legi o relaţie frumoasă şi de bun augur, practic începând o etapă de lungă durată în acest sens. La serviciu ai multe de făcut, însă cum starea ta de spirit este foarte bună vei lucra cu plăcere la unison cu ceilalţi. Dar nu forţa nota şi dozează-ţi eforturile!

Rac

Relaţiile cu anturajul apropiat reprezintă o temă importantă, deoarece se conturează relaţii noi. Cele vechi se vor dizolva încet, sigur şi discret, făcându-se loc altora de o mai bună calitate. Pe de altă parte se deschide sezonul călătoriilor pe distanţe scurte, astfel că ar fi bine să-ţi faci planuri măreţe în acest sens. Studiile şi activităţile intelectuale te vor atrage în mod special, unele chiar fiindu-ţi necesare în progresul profesional. Acasă, în plan familial se îmbunătăţesc vizibil condiţiile locative şi relaţiile cu membrii familiei. Poate apărea un nou membru în familie. Ar fi bine să discuţi deschis cu cei dragi despre planurile tale de viitor.

Leu

Foarte activ devine segmentul financiar de acum încolo, mai ales secţiunea venituri obţinute din munca proprie. Apar informaţii deosebite cu privire la îmbunătăţirea salarizării, a condiţilor de muncă şi a relaţiilor colegiale. Cheltuieşte strictul necesar şi chiar ar fi bine să pui şi ceva bani deoparte. Negocieri cu privire la salariu sau referitoare la favorurile pe care le poţi obţine de la locul de muncă. Relaţiile cu anturajul apropiat se schimbă definitiv, conturându-se o etapă în care vor veni în preajma ta alte persoane, de o calitate foarte bună. Demersuri intelectuale, studii, călătorii pe distanţe scurte, dialoguri fructuoase cu alţii.

Fecioara

Este vremea marilor schimbări pentru tine, începând cu această săptămână. Înoiri pe toate planurile, direcţii noi de viaţă şi activitate, abordarea situaţiilor şi relaţiilor în care eşti implicat printr-o altă filozofie de viaţă. Este bine să te concentrezi numai pe interesele tale, să-ţi cultivi gândirea pozitivă şi să te orientezi spre a relaţiona cu alţi oameni. Numai de tine depinde de acum încolo bunul mers al vieţii tale. În plan financiar se vor contura discret variante noi de câştig din munca proprie. Poate fi vorba de îmbunătăţiri salariale şi ale condiţiilor de muncă sau apare o nouă ofertă de muncă, mult mai bine plătită. Fii deschis la nou şi progres!

Balanta

Eşti foarte discret în această săptămână şi foarte bine îţi este aşa. Sunt momente bune pentru a-ţi regândi planurile de viaţă şi pentru a-ţi remodela concepţiile după care îţi ghidezi deciziile şi acţiunile. Pot interveni neplăceri privitoare la sănătatea sistemului digestiv şi a extremităţilor picioarelor, de aceea ia în serios orice semnal al organismului. Consultaţiile şi analizele medicale pot fi frecvente. Dialogurile tăinuite cu persoanele din anturajul apropiat îţi vor furniza informaţii deosebite din segmentul profesional. Există animozităţi şi conflicte mocnite la locul de muncă, bine fiind să le studiezi cu atenţie. Este momentul să-ţi schimbi rafical şi definitiv personalitatea.

Scorpion

Prieteni şi susţinători noi vor apărea în preajma ta, începând cu această săpătmână. Este momentul să te desprinzi din relaţiile vechi şi să renunţi la acţiunile comune cu alţii. Chiar dacă unele situaţii vor implica şi discuţii aprinse sau reproşuri, fii prudent şi îndepărtează-te rapid de toate acestea şi de oamenii care s-au dovedit neserioşi până acum. În culisele vieţii tale se petrec schimbări majore, mai ales în ceea ce priveşte segmentul profesional, sănătatea şi relaţiile în general. Ai nevoie de odihnă, detaşare de cotidian, meditaţii interioare şi vizite în locuri sfinte. Discuţii tăinuite cu persoane deosebite.

Sagetator

Foarte multe se petrec în plan socio-profesional, în mod special în relaţia cu şefii şi autorităţile. Este posibil să obţii o funcţie de conducere sau măcar aprecierea şi susţinerea sinceră a unor şefi. Totuşi ai tendinţa de a riposta la orice autoritate care se exercită în preajma ta şi căreia eşti cumva nevoit să i te supui. Fii prudent şi evită dezvoltarea conflictelor, deoarece se pot întinde pe perioade mari de timp. Relaţiile cu prietenii se vor schimba definitv, exitând şanse să apară în preajma ta oameni deosebiţi, alături de care să desfăşori activităţi şi proiecte profesionale de mare anvergură. Selectează-ţi cu atenţie ideile şi anturajul!

Capricorn

Eşti animat de gânduri măreţe, idealuri nobile şi de filozofii noi de viaţă. Sunt momente speciale în care îţi vei schimba radical mentalitatea şi felul în care te raportezi la oameni şi fapte. Se conturează o perioadă în care studiile, cercetările, documentarea şi călătoriile îndepărtate vor reprezenta subiecte de mare interes pentru tine. Sunt şanse de evoluţie personală şi profesională, bine fiind să profiţi din plin de ele. Relaţii noi cu străinătatea, fie pentru studii, fie pentru muncă sau călătorii de agrement. Profesional eşti bine văzut şi susţinut de către şefi şi de către oficialităţi ai unor instituţii importante. Schimbare de statut socio-profesional.

Varsator

Este important ca în această săpătmână să acorzi atenţie sporită segmentului financiar, mai ales secţiunii bani, bunuri comune cu alţii, moşteniri şi partaje. Se deschide o etapă de câştig de la şi prin alţii, se lămuresc chestiuni financiare şi materiale trenante. Documentele financiare şi demersurile privitoare la investiţii şi la achitarea datoriilor reprezintă teme importante pe termen lung. Recomandabil este să eviţi contractarea creditelor şi acumularea datoriilor de orice fel. Relaţiile cu străinătatea sunt dinamice, existând şanse de a relaţiona cu persoane deosebite şi de a călătorii. Schimbarea mentalităţii şi orientarea spre studii şi documentare.

Pesti

Se animă foarte mult segmentul partenerial începând cu această săptămână. Este rost de parteneriate noi, fie că este vorba de planul personal, fie de cel profesional. Unele colaborări sau un mariaj se pot destrăma rapid, fără echivoc. Este bine să te desprinzi de relaţiile şi situaţiile care nu mai funcţionează şi să te pregăteşti de altele noi. Este important acum să te concentrezi pe interesele tale şi pe ceea ce îţi este ţie util. Financiar apar oportunităţi noi de câştig de la şi prin alţii. Poate fi vorba de obţinerea unor moşteniri, lămurirea unor partaje sau achitarea unor datorii vechi. Evită acumularea altora şi investiţiile nefondate!

Adauga un comentariu

*