Cum ne menținem kilogramele sub control și în același timp ne întărim imunitatea

Să îți poți menține kilogramele sub control și în același timp să îți fortifici imunitatea nu mai este acum o problemă. Iată care este mixul perfect pentru a obține acest lucru:

Surplusul de kilograme nu este un aspect dorit de nimeni, mai ales că odată cu el vin la pachet o serie de afecțiuni ce îngreunează activitatea metabolismului tău.

Eliminarea țesutului adipos mai ales din jurul taliei este o sarcină destul de grea și necesită multă mișcare și o alimentație riguroasă.

Ce conține băutura minune

Chiar dacă nu crezi, încearcă acest mix și convinge-te singur. Tot ce ai nevoie pentru a-l prepara este: ghimbir, scorțișoară, apa și grapefruit.

Toate aceste 4 ingrediente te vor ajuta să arzi depunerile de grăsime într-un timp record. Ține cont mai ales de faptul că,  grapefruitul este unul dintre cele mai puternice citrice care te va ajuta să elimini toxinele acumulate în organism.

Practic, acest mix îți va curăța organismul, iar simplul fapt că atunci când dormi organismul este mult mai alert te va ajuta să scurtezi perioada de luptă împotriva surplusului de kilograme dacă consumi un pahar din acest mix seara înainte de culcare.

Cum se prepară

Pune o jumătate de cană de apă, o jumătate de lingură de scorțișoară, o linguriță de suc de ghimbir și sucul de la 2 grapefruit.

Adaugă aceste ingrediente într-un blender și amestecă-le bine.

Consumă acest suc timp de 12 zile înainte de a merge la culcare, apoi 3 zile fă o pauză urmând alte 12 zile de administrare.

Ține cont și de faptul că se recomandă cu strictețe cele 8 ore de somn pe noapte și consumul a cel puțin 1,5 litri de apă.

De asemenea este indicat să nu sari peste cele 3 mese principale ale zilei, în care trebuie să predomine legumele proaspete și fructele în prima parte a zilei.

Urmând aceste instrucțiuni vei observa cum țesutul adipos se va diminua cu fiecare zi ce trece, însă chiar și așa nu uita că trebuie să menții rezultatele obținute, motiv pentru care sportul este un pion principal.

Sursa: www.clicksanatate.ro

 

Adauga un comentariu

*