Street FOOD Festival Bacău – peste 55.000 de gurmanzi și sute de rețete inedite

Duminică, 10 Septembrie, s-a încheiat cu succes prima ediție a Street FOOD Festival Bacău. După 4 zile pline cu delicatese, mult soare, muzică bună și o experiență de festival care a bucurat peste 55.000 de gurmanzi din Bacău, festivalul își mută bucătăriile la Timișoara.

Parcul Mircea Cancicov a fost în perioada 7 – 10 Septembrie gazda ideală pentru experiența culinară ce a reușit să activeze orașul și să aducă la Bacău primul concept de festival de street-food din România. Sute de rețete gătite la foc continuu de către cei peste 35 de vendori prezenți în festival au oferit un amalgam de gusturi și au reușit să atragă atenția chiar și a celor mai pretențioși gurmanzi prin intermediu originalității și creativității. Chef Foa s-a alăturat și el echipei de bucătari și au provocat publicul să-și testeze simțurile în compania unui program artistic ce a îndemnat la relaxare.

“Bacău, îți mulțumim pentru surpriza frumoasă pe care ne-ai făcut-o. Ne așteptam să fie un eveniment frumos, dar ne-ai copleșit cu atât de multă căldură și deschidere încât primul gând de luni dimineața a fost că ne dorim să revenim. Am avut plăcerea să avem parte de un public numeros, care a profitat de tot ceea ce înseamnă experiența Street FOOD Festival, fapt pentru care ne bucurăm enorm. A fost pentru noi o reală onoare să fim parte din programul Bacău – Capitala Tineretului din România și ne-am convins pe deplin că orașul își merită această titlură.” Constantin Covaliu, General Manager Street FOOD Festival

Alături de componenta mâncării, Street FOOD Festival a însemnat și un program artistic bine conturat dar și o experiență care a îndemnat publicul înspre implicarea socială. Astfel, datorită campaniei Share a Meal, publicul a putut oferi o parte din experiența festivalului prin intermediul unor donații care au însemnat meniuri de mâncare duse la adăposturile pentru oamenii nevoiași.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.

Eveniment în cadrul Bacău – Capitala Tineretului din România 2017.

Despre Street Food Festival

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care și-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase gătite și servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie.

Adauga un comentariu

*