Un băiețel de trei ani are nevoie de ajutor

Un băiețel de trei ani are nevoie de ajutor

 

Păduraru Ianis este un băiețel de aproape trei ani din localitatea Gărleni, județul Bacău. Acum câteva luni, părinții au aflat de la medicii din Iași diagnosticul crunt – leucemie limfoblastică acută.

O șansă reală de vindecare există în Italia, la Institutul Oncologic Pediatric San Matteo din Pavia, care are o rată ridicată de vindecare a acestei boli la copii. Aici se află internat în acest moment Ianis, însoțit de ambii părinți, care și-au lăsat deocamdată  în țară băiatul cel mare, în vârstă de șapte ani, dar intenționează să îl aducă în Italia. Părinții au fost găzduiți de câțiva români din localitate, nefiind nevoiți să plătească chirie pentru moment. Tratamentul este unul de durată însă, fiind gândit să dureze trei ani, iar posibilitățile financiare ale familiei sunt reduse.

Vă adresăm rugămintea să sprijiniți această familie care trece prin momente extrem de grele. Donațiile pot fi făcute în următoarele conturi deschise la Banca Unicredit pe numele Păduraru Bogdan (tatăl iui Ianis).

– RO32BACX0000001005322000   lei și

– RO05BACX0000001005322001   euro

Cod Swift:BACXROBU.

Vă mulțumim pentru sprijin!.

 

 

 

 

Adauga un comentariu

*