Slăbește cu aceste infuzii reci!

Din anumite plante îți poți prepara ceaiuri care nu numai că te răcoresc, ci te și ajută să scapi de toxinele acumulate și de nedoritele kilograme în plus.

Prin accelerarea procesului de detoxificare, deci prin eliminarea toxinelor, sunt intensificate și arderile.

Ceaiurile din cozi de cireșe, fructe de cătină, frunze de afine sau de merișor au aceste efecte pe lângă acela de hidratare. Și ceaiul verde te ajută să slăbești. Bea 5-6 căni pe zi. Dacă îl bei rece, te răcoreşte cu adevărat pe timp de caniculă.

Merișor

Infuzia din frunze de merișor elimină surplusul de apă din organism și îmbunătățește metabolismul, ceea ce duce la o scădere în greutate. Principala substanță care-l face un bun diuretic este arbutina. Din ele, poți să prepari și un decoct, pe care-l poți bea rece. Ai nevoie de o linguriţă de frunze uscate şi mărunțite la o cană cu apă.

Afine

Ceaiul din frunze de afine stopează procesul prin care corpul, în prezența zaharurilor din alimentație, crește producția de insulină și le stochează sub formă de grăsimi. Colăceii formați în zona taliei vor fi, astfel, mai ușor de eliminat. 2-3 căni de ceai pe zi îți aduc și un plus de vitamine și minerale de care ai nevoie pentru a nu te simți extenuat în timpul curei de slăbire.

Cătină

Dacă te-ai decis să urmezi un regim de slăbit drastic poți avea un apetit culinar crescut. Ceaiul de cătină reduce pofta de mâncare și-ți acoperă necesarul de vitamine (A, E, K) și minerale (fier, calciu, magneziu). Bea 3-4 căni de ceai din fructe de cătină de-a lungul unei zile, înainte de mesele principale.

Cozi de cireşe

Pe primul loc printre remediile infecţiilor urinare, cozile de cireșe sunt apreciate și pentru faptul că accelerează metabolismul, prin urmare și arderile de grăsimi.

Au un conținut crescut de uleiuri volatile, săruri de potasiu, flavonoide. Pentru a te ajuta în curele de slăbire, bea un litru de ceai de cozi de cireșe zilnic, în loc de apă, timp de o jumătate de lună.

Sursa: www.clicksanatate.ro

Adauga un comentariu

*