Horoscopul saptamanii 7 – 13 august 2017

BERBEC

Dragoste- Trebuie sa ai curaj sa spui ceea ce simti si sa fii sincera cu partenerul tau. O astfel de atitudine iti poate salva relatia.

Bani- Esti norocoasa saptamana aceasta in privinta banilor si e foarte posibil sa te bucuri de castiguri financiare dintr-o sursa la care nu te asteptai.

Munca- Conflictele recente cu un coleg de munca se atenueaza si reusesti sa adopti o atitudine diplomata, absolut necesara in astfel de situatii.

TAUR

Dragoste- Relatia ta se imbunatateste pe zi ce trece si esti fericita, pentru ca in sfarsit de bucuri de o relatie de iubire asa cum ti-ai dorit.

Bani- Ai nevoie de un plan inteligent care sa te ajute sa-ti acoperi datoriile pe care ti le-ai facut in ultima vreme. Pentru tine este foarte important sa ai o anumita suma de bani, pusa deoparte, pentru zile mai grele.

Munca- Ai multe sarcini la munca si poti sa ajungi sa fii obosita mai repede decat te asteptai. Cel mai bine e sa-ti educi rabdarea si sa astepti linistita vremuri relaxante.

GEMENI

Dragoste- O noua persoana interesanta de la munca iti face cu ochiul si tu nu pierzi nicio sansa de a incepe o noua idila. Trebuie sa fii precauta si sa nu te arunci in valurile pasiunii prea repede.

Bani- Ai perioade cand arunci cu banii in stanga si in dreapta si perioade cand iti dramuiesti fiecare banut. Cheia este sa gasesti un echilibru intre cele doua extreme.

Munca- E posibil sa intampini niste dificultati la munca, din cauza unor colegi mai putin rabdatori. Nu trebuie insa sa reactionezi ca ei si sa nu te pierzi in detalii lipsite de relevanta.

RAC

Dragoste- Poate ai asteptat mult timp adevarata dragoste si timpul iti demonstreaza acum ca asteptarea nu a fost inutila.

Bani- Te pricepi sa pui bani deoparte, pentru investii importante de viitor, iar partenerul tau apreciaza aceasta calitate a ta.

Munca- E indicat sa nu iei decizii in graba la job, ci sa stai sa cantaresti bine lucrurile inainte. Sunt sanse sa initiezi un nou proiect care va avea succes.

LEU

Dragoste- Trebuie sa renunti la egoism si sa te gandesti mai mult la partenerul tau. Doar asa te poti bucura de o relatie sanatoasa si plina de satisfactii.

Bani- Uneori ai tendinta de a acorda prea multa importanta aspectului financiar. Trebuie sa realizezi ca sunt alte lucruri mai importante si nu are rost sa investesti energie numai in directia banilor.

Munca- Ai o atitudine potrivita si te faci inteleasa cand vine vorba de initiat noi proiecte. Ideile tale sunt apreciate si sa te bucuri de popularitate chiar si printre colegi.

FECIOARA

Dragoste- Calmul si minutiozitatea care te caracterizeaza iti pot scoate partenerul din sarite. Ar fi bine sa renunti la a mai calcula fiecare miscare dinainte si sa fii mai spontana cand vine vorba de momentele petrecute impreuna.

Bani- La tine banii nu au reprezentat vreodata o problema, datorita abilitatii tale de a pune mereu deoparte o anumita suma. Stii cand e cazul sa faci anumite investitii si cand trebuie sa te opresti.

Munca- Te gandesti sa ai mai multa initiativa si curaj si sa nu astepti prea mult timp inainte de a lua o decizie. Uneori, e bine sa te bazezi si pe intuitie care, in cazul tau, este un adevarat atu.

BALANTA

Dragoste- Cel mai bine e sa-ti asculti instinctul cand vine vorba de relatii si sa te bucuri de fiecare moment impreuna cu partenerul tau.

Bani- In ultima vreme ai facut investitii serioase si ar fi cazul sa fii mai echilibrata cand vine vorba de bani.

Munca- Esti vigilenta si nu-ti scapa niciun detaliu din noul proiect interesant in care esti implicata. Planurile merg ca pe roate si te vei bucura de rezultate fructuoase, mai repede decat te asteptai.

SCORPION

Dragoste- Pasiunea care te reprezinta isi pune amprenta puternic in relatia de cuplu. Stii cum sa-ti surprinzi partenerul in fiecare zi, iar asta il face sa se indragosteasca si mai tare de tine.

Bani- E posibil sa te bucuri de castiguri financiare considerabile care te vor ajuta sa-ti platesti datorii mai vechi.

Munca- Nu ar strica o organizare mai eficienta a agendei, astfel vei sti clar ce aspecte trebuie sa prioritizezi.

SAGETATOR

Dragoste- Tu stii cel mai bine sa-ti impui punctul de vedere in relatie, dar trebuie sa ai grija si sa actionezi cu diplomatie.

Bani- Esti bine ancorata in realitate si constienta ca fara bani nu poti avea viata pe care ti-o doresti. E bine sa ai grija ca familia ta sa aiba o stabilitate financiara constanta, dar nu trebuie sa pierzi din vedere lucrurile cu adevarat importante in viata.

Munca- Latura ta sociala si indreptata spre relatiile interumane te ajuta sa stabilesti conexiuni noi mult mai repede decat altii. Exista sanse de asociere cu un coleg pentru un nou proiect pe termen lung.

CAPRICORN

Dragoste- Tie iti plac relatiile de lunga durata si nu iti pierzi timpul cu aventuri pe care oricum le consideri fara rost.

Bani- Eforturile tale din ultima perioada au in sfarsit rezultatele pe care le asteptai. Te gandesti sa-ti organizezi o vacanta binemeritata si sa te bucuri de relaxare, la maximum.

Munca- Ai terminat proiecte importante si lungi care ti-au dat ceva batai de cap. Perioada urmatoare se anunta linistita la munca.

VARSATOR

Dragoste- Traiesti o perioada in care dragostea e una dintre preocuparile tale principale si parca simti fluturi din stomac, senzatie pe care o uitasei.

Bani- Nu ar fi rau sa te asociezi cu un coleg de munca, pentru a pune pe picioare o afacere la care amandoi visati. Aspectul financiar este favorizat pentru tine in saptamanile ce urmeaza, asa ca acum este momentul ideal pentru a-ti pune in practica dorintele.

Munca- Nu ai de ce sa iti faci griji daca pe parcursul acestei saptamani ai parte de unele conflicte cu seful. Trebuie doar sa-ti mentii calmul si atitudinea diplomata.

PESTI

Dragoste- Tie iti place sa visezi la o dragoste perfecta. E bine sa fii mai ancorata in realitate si sa uiti de printul din povesti, pentru ca el nu exista.

Bani- Creativitatea si spiritul tau pragmatic te ajuta sa te bucuri de castiguri financiare neasteptate care iti vor face saptamana mai usoara.

Munca- Te simti apreciata in echipa de lucru, iar colegii te admira pentru initiativele tale inteligente.

Adauga un comentariu

*