Horoscop lunar iulie 2017

Conjunctura astrala nu se arata foarte binevoitoare in primele doua decade din iulie 2017. Nivelul de agitatie, stres si turbulente pot atinge cote alarmante.

Toti nativii au parte de actiune in a doua luna a verii, dar mai ales semnele cardinale se confrunta cu provocari de toate felurile. Pot aparea conflicte, lupte pentru putere, cataclisme naturale, situatii de criza. Din fericire, judecata functioneaza, iar in multe situatii comunicarea poate fi profitabila sau chiar salvatoare. Totusi, recomanda astrologul Mihaela Dicu, deciziile mari trebuie cantarite cu grija. Una peste alta, vom avea parte de o luna mixta: agitata si presarata cu incidente, dar si aducatoare de impliniri.

Berbec

Pe plan sentimental luna iulie 2017 este favorabila nativilor in aceasta zodie. Chiar daca mai sunt de trecut mici hopuri, sansa este de partea ta, oferindu-ti intalniri fericite, momente romantice si alte intamplari care-ti bucura sufletul. Perioada este provocatoare din punct de vedere erotic. Pe plan profesional, luna iti stimuleaza spiritul competitiv si intreprinzator. Negociezi, semnezi contracte, aliante sau colaborari. Pentru toate se cer rabdare si o evaluare corecta a deciziilor.

Taur

Discutiile aprinse si chiar conflictele pot porni de la orice, dar mai ales de la bani, munca, impartirea responsabilitatilor, proprietati sau chestiuni legate de parinti si rude. Ai tendinta de a da replici mai acide si asta nu imbunatateste deloc lucrurile. Zile cu risc pe 1, 9 si 16 iulie. Evolutia financiara este inegala, pentru ca unele surse de venituri se blocheaza, dar apar altele noi. Unele tranzactii sunt pe profit, altele pe pierdere. Evita sa cheltuiesti prea mult pe obiecte frumoase, dar inutile. Consuma-ti energia cat mai eficient. Posibil sa treci printr-o stare de agitatie.

Gemeni

Se anunta o luna favorabila pe plan afectiv. Vibrezi la unison cu omul drag, iar iubirea si bunavointa vor invinge. Profesional, iulie 2017 iti promite noroc si realizari, indiferent de domeniul de activitate. In primele doua decade se intrevede foarte multa animatie in sfera financiara. Iei decizii, cumperi, vinzi, te straduiesti sa castigi. Starea de spirit este excelenta, iar energie fizica ai cat cuprinde.

Rac

In primele doua decade ale lunii ai sangele fierbinte si un elan pasional de nestavilit. Contextul astral este insa destul de tensionat pentru tine. Se recomanda sa ai grija cum iti dozezi si cum iti directionezi pornirile pasionale, ca sa nu te trezesti in vreo situatie neplacuta. Pot aparea iubiri secrete. In plan profesional este amplificata ambitia, initiativa, spiritul de lider si de luptator. O luna deosebit de activa financiar, mai ales in ultima decada. Din fericire, debordezi de vitalitate si energie.

Leu

Sentimental, lucrurile sunt cam amestecate, dar nu intr-un mod cu adevarat daunator. Situatia poate sa evolueze pana la urma in favoarea ta. Relatia se bazeaza mai mult ca oricand pe comunicare si sex. Nu prea e rost de actiune in plan profesional si nici nu ai prea multa tragere de inima. Adica nu este cazul sa te astepti la cine stie ce fapte marete. Mintea iti merge brici, dar cu rezervele de energie nu stai grozav in primele doua decade. Este o perioada care indeamna la mai multa odihna si mai multa grija pentru sanatate, mai ales daca ai deja anumite afectiuni.

Fecioara

Relatia ar putea fi supusa anumitor presiuni. Este posibil sa aiba loc o oficializare. Atmosfera relationala continua sa ramana mai degraba de natura practica, iar romantismul, daca e sa apara, are sanse mai mari spre sfarsitul lunii. Apar semne de sansa si succes cu efect atat asupra renumelui, cat si asupra buzunarului. Intre 6 si 26 iulie 2017, posibile probleme de sanatate. Nu este de glumit. Ia in serios orice disfunctie a organismului.

Balanta

O luna in care nu prea te pierzi in sentimentalisme. Apreciezi mai mult pozitia, presigiul si faima, decat emotia subtila si amorul siropos. Te atrage genul de partener care starneste admiratie sau care se situeaza pe o treapta ierarhica superioara. Posibil blocaj sentimental in ultima decada a lunii. Profesional, iulie este extrem de motivanta, provocatoare, solicitanta. Asteapta-te insa si la agitatie, confruntari si alte turbulente. O perioada deosebit de stresanta, asa ca se recomanda sa-ti aloci si scurte pauze de relaxare.

Scorpion

Vrei sa intelegi situatii, sa analizezi resorturile psihologice ale partenerului, sa-i afli cele mai ascunse secrete. Vrei sa detectezi potentialele pericole pentru relatia de cuplu, iar uneori chiar le detectezi. Poate n-ar fi o idee rea sa citesti in aceasta perioada o carte despre inteligenta emotionala sau despre psihologia cuplului. Ai avea de castigat daca reusesti sa combini intuitia cu informatia de calitate. Profesional, te implici viguros si ai multa energie de cheltuit in domenii care au legatura cu strainatatea, internetul, colaborarile la distanta, calatoriile cu scop educativ sau profesional. Studiile, cercetarea, cultura, activitatea editoriala sau demersurile spirituale sunt la fel de motivante. Forma fizica nu este stralucita, nu ai aceeasi rezistenta ca de obicei.

Sagetator

Conjuctura astrala iti da indicii ca fericirea este aproape. Simti ca ceva se poate intampla in orice moment. Ceva bun pentru sufletul tau, pentru dragoste, pentru viata in doi. Un eveniment pe care, probabil, vei vrea sa-l impartasesti tuturor sau la aparitia caruia mai contribuie si altii. Ai grija ce decizii iei si ce tranzactii faci, fiindca luna iulie 2017, desi are potential, este riscanta! Nu cheltui fara socoteala! Afectiunile deja existente s-ar putea manifesta mai activ si exista un pericol de crize neasteptate sau de accidentari. Starea generala se imbunatateste spre finalul lunii.

Capricorn

Luna lui cuptor se anunta… fierbinte! Toata energia, toate initiativele si toate actiunile se indreapta catre celalalt, se consuma pentru celalalt sau impreuna cu acesta. Configuratia lunii iulie 2017 duce cu gandul la pasiune sau razboi, la bal sau la spital. Atmosfera se destinde in ultima decada. Perioada nu este prea comoda pe plan financiar: aduce stres si agitatie, evolutii bruste sau situatii ambigue. Posibil sa rezolvi o problema medicala sau sa interactionezi mai lesne cu medicii si cu terapeutii.

Varsator

In iulie 2017 te pricepi de minune sa flirtezi si chiar sa seduci, prin conversatii stimulante, idei noi sau subiecte interesante. Nu-ti poate trezi sentimentele decat cineva ager. Perioada atrage discutii despre convietuire, casatorie si, bineinteles, despre relatii intime. In ultima decada, atmosfera devine pasionala, impulsiva si, uneori, chiar exploziva. Daca nu ti-ai programat vacanta in aceasta perioada, asteapta-te ca in iulie sa lucrezi mult, intes, in ritm alert, eficient si cu tragere de inima. Cu sanatatea ai grija!

Pesti

Acolo unde nu se pune problema unei noi iubiri, poate fi vorba despre o revigorare a celei vechi, mai ales la nivel fizic. Poate ca e vremea sa experimentezi sau sa incerci senzatii mai tari. Luna iulie promite si alte satisfactii, cum ar fi cele legate de camin, familie, proprietati. Puterea de creatie si forta de expresie sunt la apogeu, favorizand preocuparile artistice. Ai multa energie fizica. Sistemul nervos si cel respirator trebuie supravegheate. In ultima decada pot aparea afectiuni acute, probleme neasteptate, raniri sau accidentari.

 

Adauga un comentariu

*