Horoscopul saptamanii 26 iunie – 2 iulie 2017

Rac

In ultima vreme ai fost cam stresat, insa saptamana care vine aduce cu ea niste evolutii la care nu te asteptai, care te avantajeaza. Se anunta ceva actiune pe frontul romantic. Marti si joi sunt zilele in care iei niste decizii importante legate de viata ta.

Leu

Se anunta o saptamana a schimbarilor. Vor fi mai multe evenimente neasteptate si te vei trezi in situatia de a nu putea sa-ti faci planuri ferme. Fii flexibil si lucrurile se vor aranja de la sine in cateva zile. Joi sau vineri ar putea aparea o oportunitate legata de cariera.

Fecioara

Iti place sa fii util pentru cei din jur si vei avea ocazia sa te afli din nou in aceasta postura. Atmosfera e calma si prietenoasa, apar doar mici urgente legate de familie sau prieteni, care pot fi usor rezolvate. Sfarsitul de saptamana va fi dedicat familiei si va fi unul extrem de placut.

Balanta

Nu totul decurge asa cum ai vrea, insa, daca e sa fii sincer cu tine, lucrurile nu stau deloc rau. Uita planul pe care il aveai la inceput in cap, lucrurile se schimba. Iar felul in care vor evolua lucrurile s-ar putea sa te uimeasca. Joi sau vineri sunt zile in care astrele tin cu tine, zile in care excelezi si la capitolul comunicare.

Scorpion

Te afli intr-o dilema si de cateva zile incerci sa iei o hotarare, insa cand vezi lucrurile dintr-o perspectiva, cand le vezi din alta. Daca de obicei nu tii cont de opiniile celor din jur, saptamana aceasta ar trebui sa fii mai deschis la ele, pentru ca s-ar putea sa primesti un sfat bun. Fii pregatit sa fii mai flexibil decat de obicei. Finalul saptamanii s-ar purea sa te prinda pe drum. Fii cu bagare de seama la accidente!

Sagetator

In ultima vreme te-ai simtit dat la o parte din planurile celor din jur, dar lucrurile sunt pe cale sa se schimbe. Ai avut timp sa meditezi, sa te gandesti unde gresesti si ce poate fi schimbat. Pui in practica ce ai aflat despre tine si vei avea parte de noi inceputuri cu mai multe persoane din anturajul tau. Joi si vineri te simti mai cu seama pozitiv. Sunt si zilele in care ar trebui sa iei deciziile importante.

Capricorn

Nu a fost cea mai usoara perioada, dar lucrurile incep sa se schimbe, chiar daca cu pasi marunti. Poate ca simti ca nu faci vreun progres, dar, in realitate, nici nu stii ca te pregatesti pentru niste oportunitati la care nici nu visai. Nu te lasa prada grijilor si frustrarilor! Bucura-te de lucrurile bune care ti se vor intampla marti si fii pregatit pentru o intalnire romantica in weekend. Cu banii nu stai foarte bine, dar faci calcule la sange si te descurci cumva.

Varsator

Se anunta o saptamana cu multe evenimente. Va trebui sa lucrezi in echipa si, in unele momente, vei fi nevoit sa numeri pana la 10, ca sa nu-ti pierzi cumpatul si sa izbucnesti. In unele zile vei simti nevoia sa fii singur, ca sa te refaci. Se iveste ocazia unei promovari neasteptate. Nu vrei sa ratezi aceasta sansa spunand ceva complet nepotrivit!

Pesti

Urmeaza o saptamana linistita, in care te vei bucura de compania prietenilor si vei dezvolta proiecte ce tin de sfera creatiei. Vei face mai multe drumuri scurte, mai cu seama marti, miercuri si joi. La munca, lucrurile pot lua o intorsatura care sa te avantajeze.

Berbec

Saptamana aceasta vei fi foarte sociabil. Indiferent ca vei fi la munca sau in vacanta, vei interactiona la maximum. Vei intampina si niste probleme, insa tocmai prietenii te vor ajuta. Nu te sfii si cere ajutorul!

Taur

Saptamana vine cu vesti bune. Chiar daca apar si mici obstacole, nu le lasa sa-ti schimbe starea de spirit; per total, lucrurile stau bine si evolueaza conform planului. O idee sau un proiect pe care il aveai de ceva vreme incepe sa se concretizeze.

Gemeni

O saptamana in care ar fi mai bine sa nu iei decizii importante, sa nu inchei contracte sau sa-ti asumi responsabilitati. Amana totul pentru perioada urmatoare, inclusiv o calatorie pe care esti tentat sa o faci. Daca trebuie sa pleci, verifica toate detaliile calatoriei de doua ori si fa-ti un plan B. La mijlocul saptamanii iei parte la un eveniment social impreuna cu prietenii.

Adauga un comentariu

*