Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni

Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni. Fotbalistul a apelat și de această dată la o mamă surogat care a dus sarcina la final și numele căreia vrea să îl țină secret.

Cristiano Ronaldo este, la vârsta de 32 de ani, tată a trei copii. Toți sunt aduși pe lume de mame surogat. Fotbalistul a devenit zilele trecute tată de gemeni, după ce femeia care a purtat sarcina a născut într-o clinică din Statele Unite ale Americii o fată și un băiat, care vor purta numele Eva și Mateo.

Nu se știe exact de de fotbalistul apelează la astfel de proceduri pentru a deveni tată. Deși are o relație oficială cu modelul spaniol Georgina Rodriguez, Ronaldo preferă ca moștenitorii săi să fie aduși pe lume de mame surogat, care sunt plătite cu bani grei pentru a duce sarcina, fără a pretinde apoi niciun drept matern asupra copiilor.

La fel s-a întâmplat și în cazul primului copil al fotbalistului, Cristiano Junior, acum în vârstă de 6 ani, mama lui fiind în continuare necunoscută, dar despre care se spune că ar fi primit 12 milioane de euro pentru a aduce pe lume copilul, să păstreze discreția și să renunțe la drepturile parentale.

Sursa: www.adpm.ro

Adauga un comentariu

*