Horoscopul saptamanii 5-11 iunie 2017

BERBEC

Dragoste-Relatia de cuplu functioneaza atata timp cat fiecare cunoaste nevoile celuilalt, deci fa-ti timp perioada aceasta sa initiati o conversatie sincera despre ce asteptari aveti.

Bani-Te poti bucura de o perioada fructuoasa la acest capitol, dar asta depnde de tine. Arata-le celorlalti ca esti mai diferita, dar prin lucruri bune care vor atrage atentia asupra ta.

Munca-In dorinta ta de a crea cea mai buna impresie, s-ar putea sa pretinzi ca esti ceva ce de fapt nu esti. Nu te forta sa te arati cum nu esti, ci incearca sa faci schimbarile in bine care iti sunt necesare.

TAUR

Dragoste-Intreprinde mai multe activitati care sa va implice pe amandoi, iar asta cu siguranta va va imbunatati relatia, care, daca nu este intretinuta, se poate degrada in timp.

Bani-Incearca sa nu te ingreunezi cu datorii pe care mai tarziu iti va fi greu sa le platesti. Intocmeste un plan eficient pentru a-ti usura munca.

Munca-Arata ce ai mai bun in tine si evita pe cat posibil barfa si imprastierea unor zvonuri nefondate. Munceste din greu si acorda o atentie deosebita detaliilor, caci ele fac intotdeauna diferenta.

GEMENI

Dragoste-Nu te pripi sa iti judeci partenerul pentru unele greseli, ci arata-i ca esti o persoana intelegatoare si ofera-i sansa sa iti murtariseasca momentele prin care trece.

Bani-Calmul si diplomatia iti vor aduce satisfactia si in materie de bani. Ia deciziile dupa ce ai reflectat suficient timp in liniste.

Munca-Prin devotament, determinare si efort la locul de munca poti munta muntii, si astefel vei atrage aprecierea colegilor care iti urma exemplul.

RAC

Dragoste-Aminteste-i partenerului de ce a ales sa te iubeasca pe tine si ofera-i ceva de care isi va aminti mult timp de acum incolo.

Bani-Intotdeauna vei avea de ales, iar de tine depinde ce se va intampla mai departe. Nu te impotmoli intr-un gand de moment, ci exploateaza fiecare posibilitate.

Munca-Atata timp cat muncesti cu sarguinta vei fi apreciat de toata lumea de la serviciu. Nu iti fie teama sa te oferi voluntar pentru o treaba extra si ofera-le celorlalti ajutorul tau care, cu siguranta, va fi recompensat.

LEU

Dragoste-Distanta nu este un ingredient deloc potrivit intr-o relatie serioasa, deci evita sa stai prea mult despartita de partenerul tau indiferent de motivele pe care le-ai putea gasi.

Bani-Perioada aceasta este despre dragoste, familie, destindere, deci nu te preocupa excesiv de inmultirea banilor. Sunt si alte lucruri care conteaza.

Munca-Atitudinea pozitiva te va ajuta sa faci cea mai buna impresie la locul de munca si te va ajuta sa stabilesti niste relatii mai stranse cu cei mai multi dintre colegi.

FECIOARA

Dragoste-Relatia cu familia si prietenii este cel putin la fel de importanta ca cea cu persoana iubita, deci ofera-le si lor ceva mai mult din timpul tau liber si daruieste-le mici bucurii.

Bani-Banii pot fi cauza degradirii relatiilor cu cei din jur, deci incearca sa iti indrepti atentia mai mult asupra celor dragi care au o valoare inestimabila in viata ta.

Munca-Poate fi destul de dificil sa te intelegi cu partenerii de afaceri, insa un lucru care iti va garanta succesul este atitudinea ingaduitoare si diplomatica.

BALANTA

Dragoste-Fie ca admiri un cuplu celebru, sau pe bunicii tai, descopera ce le-a facut relatia mai puternica si incearca pe viitor sa le urmezi exemplul.

Bani-Vei invata in timp ca nu banii au cea mai mare putere in lume, ci un lucru care nu poate fi cumparat, dragostea. Invata mai bine sa iubesti!

Munca-Pretuieste-ti colegii de munca si arata-le printr-o atitudine potrivita ca ii apreciezi si ca le esti recunoscutator pentru tot ajutorul pe care l-au oferit in momentele dificile.

SCORPION

Dragoste-Dragostea nu ii raneste pe cei din jur, deci o persoana plina de iubire va sti sa isi gestioneze treburile, probleme, timpul pentru a le darui celorlalti bucurii de care isi vor aminti mai tarziu cu drag.

Bani-Banii au devenit un subiect tabu, iar asta nu face decat sa iti manance prea mult timp si energie. Cauta ceva placut de facut si bucura-te de viata asa cum este.

Munca-Serviciul ocupa un loc important in viata fiecaruia, dar nu darui muncii mai mult timp si mai multa energie decat este recomandat. In caz contrar, sanatatea este cea care va fi afectata.

SAGETATOR

Dragoste-Cere parerea unei a treia persoane inainte de a lua niste decizii permanente, caci uneori devii impulsiva sub presiunea unui conflict cu persoana iubita.

Bani-Adevarata satisfactie vine din relatiile cu cei dragi, asa ca nu depune prea mult efort in domeniul financiar, ajungand astfel sa iti neglijezi familia si prietenii.

Munca-Rabdarea si auto-controlul au fost intotdeauna solutia problemelor tale, chiar si in relatiile profesionale. Se poate sa fii nevoita sa faci fata unor situatii la care nu te-ai asteptat dar important este sa nu te dai batuta.

CAPRICORN

Dragoste-Incearca sa comunici mai mult cu partenerul pentru a va rezolva problemele. Vei vedea ca asta este solutia pentru o relatie de durata.

Bani-Ofera-le celor dragi mici atentii pentru a-i bucura si a le demonstra ca ei sunt mai importanti pentru tine decat orice altceva.

Munca-Priveste provocarile de la serviciu ca o oportunitate de a-ti dezvolta propriile abilitati, care cu siguranta iti vor prii pe viitor.

VARSATOR

Dragoste-Ofera-le apropiatilor dragostea ta neconditionata si lasa-te la randul tau iubita de cei care au de oferit afectiune. Viata e mai frumoasa impreuna!

Bani-Nu este vorba despre cum sa faci mai multi bani, ci despre cum sa ii folosesti intelept pentru a te bucura pe tine si pe cei din jurul tau la care tii sau care au nevoie de sprijin.

Munca-Lucrul in echipa este secretul unei reusite in afaceri, asa ca tine cont si de parerile colegilor tai si nu actiona de una singura, chiar daca ai impresia ca tu sti cel mai bine.

PESTI

Dragoste-Chiar daca probabil esti satula sa fii singura, nu te avanta in relatii in care nu te simti confortabila si nu reprezinta ceea ce cautai tu.

Bani-Este timpul sa te rasfeti putin si sa faci mici escapade in bucurii care te vor pune pe picioare dupa o perioada stresanta.

Munca-Lucrul cu ceilalti nu a fost niciodata usor, insa tu nu te lasa afectata de acest lucru si evita conflictele care cu siguranta nu iti fac cinste.

Adauga un comentariu

*