Horoscopul saptamanii 8-14 mai 2017

horoscop-zilnic-12Berbec

Nu esti deloc practica in aceste zile si nici dragostea nu pare s-o duca mai bine. Norocul tau ca esti foarte persuasiva si reusesti sa compensezi partea concreta cu gandirea ta creativa sau chiar abilitatea de a fi foarte distractiva. Cu partenerul potrivit, nu exista ceva ce sa nu poti face. Urmeaza-ti ideile iesite din comun pana joi, atunci cand revii cu picioarele pe pamant daca pierdusesi contactul cu realitatea!

Taur

Abordarea ta unica te face sa treci peste monotonia zilei de luni. Arata-ti stralucirea! In urmatoarele zile o sa te ocupi de casa si sanatate si, chiar daca esti foarte ocupata, in fiecare zi faci cateva exercitii fizice pentru a-ti mentine silueta. Ceea ce se intampla in jurul tau pe parcursul saptamanii iti afecteaza sfera emotionala si are un impact destul de puternic asupra psihicului tau.

Gemeni

Incearca sa iti dai seama ce se ascunde in spatele reactiilor emotionale pe care le ai in acest inceput de saptamana! Cei din jur te simt destul de confuza si de nedumerita in legatura cu ceea ce ti se intampla si de aceea iti vor acorda timpul de care ai nevoie. Din punct de vedere profesional, stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru ca succesul sa iti fie garantat.

Rac

Nu stii care este directia spre care trebuie sa te indrepti, cea rationala sau cea sentimentala si cataloghezi acest lucru ca fiind cel mai dificil din viata ta de pana acum. O prietena apropiata te poate ajuta cu un sfat deoarece se pare ca acum ceva timp a trecut printr-o perioada asemanatoare. Este important totusi sa ai incredere in ceea ce simti!

Leu

Vazand lucrurile asa cum sunt, in loc sa te iei dupa prejudecatile celorlalti, reusesti sa iei deciziile corecte in aceasta zi de luni. Aceasta viziune iti ofera un real avantaj, avand in vedere intrebarile de care o sa ai parte in urmatoarele zile. Pentru a afla niste raspunsuri, gaseste o persoana cu care sa impartasesti ceea ce simti si care sa iti inspire incredere.

Fecioara

Ai nevoie de calitatile tale analitice la inceputul saptamanii, asa ca ia toate lucrurile in considerare si rezolva situatiile asa cum stii tu sa o faci mai bine! In urmatoarele zile vei fi un pic mai sensibila, indiferent ca e vorba la propriu sau la figurat. Lucrurile nu sunt foarte concrete acum si, daca pui deoparte asteptarile si doar explorezi, te vei elibera de energia pe care o ai in exces.

Balanta

Esti inca nehotarata cu privire la ceva sau cineva luni. Vorbeste despre asta, insa nu o face doar superficial, si vezi cum te face sa te simti. E posibil ca lucrurile sa ia amploare in urmatoarele zile, insa daca te stresezi prea mult nu vei rezolva mare lucru, asa ca stai linistita. In timp ce te gandesti cum sa rezolvi anumite probleme, incearca totusi sa te si relaxezi, deoarece esti supusa la un stres destul de mare.

Scorpion

In aceasta zi de luni vei fi mai comunicativa decat de obicei si vei actiona intr-un mod total diferit pentru tine. Incearca sa te informezi foarte bine inainte de a lua o decizie profesionala; mai mereu te lasi acaparata de aparente si pierzi din vedere detalii importante. Energia planetelor lucreaza in favoarea ta si te ajuta sa iti mentii atitudinea pozitiva si plina de energie intreaga saptamana.

Sagetator

Fii atenta la persoanele cu care interactionezi si carora le comunici ideile pe care le ai in legatura cu proiectele ce trebuie finalizate! Incearca sa nu ai incredere in cei din jur, mai ales atunci cand este vorba de viata profesionala. Sambata si duminica te vei dedica vietii tale sentimentale si iti vei indrepta atentia catre persoanele dragi care sunt mereu alaturi de tine.

Capricorn

De cele mai multe ori esti foarte credula si consideri ca esti inconjurata de prieteni si de persoane cu intentii bune, dar sunt situatii in care acest lucru se demonstreaza a fi tocmai contrariul. Sfarsitul saptamanii se anunta complet diferit fata de tot ceea ce ai trait pana in prezent; vei avea ocazia sa iesi din starea de monotonie in care te afli.

Varsator

La inceputul acestei saptamani cunosti foarte multe persoane noi de care te vei atasa intr-un mod surprinzator. Se pare ca nevoia de a comunica este mult mai profunda decat te asteptai sa fie in aceasta perioada; cel mai probabil, ai petrecut foarte mult timp singura in ultimele zile. Weekend-ul este rezervat familiei, deoarece ai nevoie de cei dragi in preajma ta.

Pesti

Incearca sa nu mai fii atat de geloasa si de impulsiva prin modul in care te comporti, deoarece acest lucru atrage atentia celor din jurul tau. Spre sfarsitul saptamanii ai o dispozitie foarte energica si vei fi dornica sa petreci alaturi de cei dragi. Nu te mai lasa cuprinsa de melancolie si alunga orice gand trist care iti inunda mintea!

 

Adauga un comentariu

*