Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară

elena-ghrorghe-insarcinataElena Gheorghe a anunțat ieri că este însărcinată pentru a doua oară. Vestea i-a bucurat pe fanii artistei care i-au transmis mii de mesaje de felicitare. Elena a postat pe pagina de socializare o fotografie în care apare expunându-și burtica ce era sărutată de băiatul ei, Nicolas.

Inițial s-a crezut că sarcina este abia în primul trimestru, însă, surpriză, artista are deja 6 luni de când a rămas însărcinată. A ales să țină ascuns acest detaliu, iar cei din jur care știau deja au fost îndeajuns de discreți pentru ca informația să nu răsufle.
„Sunt foarte fericita, sunt insarcinata in sase luni si pot spune ca traiesc clipe pe care nu le-am mai trait la prima sarcina. Acum il am si pe Nicholas care se bucura tare si pune tot felul de intrebari, pupa burtica ori de cate ori vine sau pleaca de la gradi, cand se trezeste si cand merge la nani. E foarte frumos! Nu am spus decat familiei, am vrut sa ne bucuram de liniste si de perioada aceasta atat de speciala. Nici dansatoarele mele nu si-au dat seama, nici fetele unde merg saptamanal la probe de haine. Au fost de-a dreptul socate pentru ca eu m-am ingrasat doar un kilogram si jumatate si nu se observa.”, a declarat Elena Gheorghe pentru WOWbiz.ro.
Interesant este că mulți din cei din jurul ei nici nu și-au dat seama că ar fi însărcinată.
Sursa: www.adpm.ro

Adauga un comentariu

*