Misiune economică Afaceri.ro în New York destinată antreprenorilor în cautarea de francize

unnamedÎn perioada 12-20 iunie 2017, delegați din comunitatea Afaceri.ro vor participa la o misiune economică în New York, invitând să li se alăture și alți antreprenori din România. Evenimentul este dedicat cu precădere celor interesați de preluarea unei francize internaționale și aducerea ei pe piața românească şi întreprinzătorilor din industria digitală, însă organizatorii îi așteaptă pe toți cei care intenționează să obțină acces pe piața americană, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu SUA și/sau să atragă investiţii din America.

Misiunea economică Afaceri.ro New York 2017 oferă acces la International Franchise Expo, un târg de talie mondială în cadrul căruia participanții vor avea ocazia să întâlnească mii de antreprenori și viitori proprietari de afaceri, să viziteze cel mai mare târg de francize din Statele Unite, să cunoască față în față peste 400 de oportunități de francize din peste 120 de țări, din toate industriile și nivelurile de investiții, și multe altele.

Misiunea va oferi delegaților și o serie de întâlniri și vizite la companii, organizații și hub-uri din Silicon Alley (Manhattan), centrul noilor tehnologii IT de pe coasta de Est a Statelor Unite, unde vor avea ocazia să cunoască direct de la sursă cum își desfășoară activitatea și ce oportunități de colaborare oferă marile companii de tehnologie din America.

Aflată în Manhattan, Silicon Alley a început să fie folosită ca denumire pentru zona care cuprinde sedii ale industriei high tech din regiunile metropolitane ale orașului New York. Aceste industrii includ internet, new media, telecomunicații, digital media, dezvoltare software, design de joc si alte domenii care sunt susținute de ecosistemul antreprenorial al zonei și de investițiile de venture capital.

Pe lângă toate acestea, participanții vor beneficia și de momente de networking informal în cadrul programului cultural-turistic, dar și de alte activități menite să ofere o experiență economică și culturală tipic americană.

Pentru mai multe detalii, vă invităm sa accesați pagina web oficială: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-new-york-2017-economic-mission/.

Pentru a primi informații suplimentare despre eveniment, agendă și costuri asociate participării, puteți contacta organizatorii la adresa evenimente@arhipelago.com.

Adauga un comentariu

*