Mădălina Ghenea a devenit mămică

madalina-gheneaMădălina Ghenea a născut. Actrița a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Este primul ei copil, rodul relației cu Matei Stratan. Deși inițial își dorea să nască pe cale naturală, după un travaliu de aproape 10 ore, vedeta a fost supusă operației de cezariană la o clinică privată din București. În prezent, atât Mădălina, cât și fetița ei, se simt bine.

Mădălina Ghenea a rămas însărcinată anul trecut, la scurt timp de la debutul relației cu tânărul Matei Stratan. Vedeta a ales să nu facă publică sarcina, mai ales că primele luni au fost destul de dificile. Într-un interviul acordat publicației italiene Gioia, Mădălina a declarat că a ajuns chiar în spital la un moment dat, crezând la acea dată că ar putea pierde sarcina.

Știrea că Mădălina este însărcinată a fost făcută public abia recent, când vedeta era deja însărcinată în luna a opta. Atunci a apărut pe piață un pictorial în cadrul revistei The Art of Living, în care își expune pântecele într-o ședință foto artistică. Mădălina a mai acordat atunci un interviu exclusiv revistei Gioia din Italia în care a menționat că își dorește mulți copii, chiar cinci sau șase.

Sursa: www.adpm.ro

Adauga un comentariu

*