Horoscopul saptamanii 20 – 26 martie 2017

horoscopBERBEC

Dragoste – Esti nehotarata si desi iti este clar ca trebuie sa iei o decizie, amani de pe o zi pe alta sa faci asta.

Bani – Nu este un capitol la care excelezi nici saptamana aceasta, iar asta te cam supara. Nu te lasa descurajata, lucrurile se vor imbunatati curand.

Munca – Ai o saptamana plina si agitata, la locul de munca sau la scoala, dupa caz. Au loc tot felul de examene sau de probe pe care trebuie neaparat sa le treci cu brio.

 

TAUR
Dragoste – Exista cateva lucruri pe care preferi sa le tii doar pentru tine saptamana aceasta, insa ai grija sa nu iti superi partenerul intr-un mod iremediabil.

Bani – Nu au loc mari schimbari pe plan financiar, dar faptul ca nu esti nevoita sa apelezi la economiile pe care le-ai facut te bucura.

Munca – Actiune vorbesc mai mult decat cuvintele, pentru tine, asa ca esti mai mult decat multumita sa preiei fraiele in anumite situatii.

GEMENI
Dragoste – Se intampla lucruri care te uimesc pana si pe tine, la capitolul amoros. Partenerul tau pare pus pe surprize si asta este incantator.

Bani – Ai o saptamana dificila din punct de vedere financiar si asta te constrange sa iti limitezi activitatile de saptamana aceasta, lucru deloc pe placul tau.

Munca – Locul de munca nu prea mai reprezinta o motivatie suficient de buna pentru tine si te poti gandi serios la o schimbare.

RAC

Dragoste – Partenerul de viata are o veste mai mult sau mai putin imbucuratoare pentru tine. Ceva din programul lui se schimba si te afecteaza in mod direct.

Bani – Te poti bucura linistita de micile placeri ale vietii care solicita cheltuieli, pentru ca saptamana asta e una buna pentru tine, din acest punct de vedere.

Munca – Esti destul de plictisita si de lipsita de motivatie, iar asta se vede si la locul de munca. Nu ar strica sa iei o pauza in care sa iti aduni fortele.

LEU

Dragoste – Iti explorezi optiunile si daca nu ai inca o pereche, sunt multe sanse sa o gasesti incepand de saptamana aceasta.

Bani – Urmeaza sa faci o excursie sau o calatorie care iti va goli o parte din portofel si te va determina sa apuci de economisit din prima zi de la intoarcere.

Munca – Sunt sanse mari sa ai o delegatie sau sa te indepartezi de biroul tau de zi cu zi, iar asta nu iti poate face decat bine.

FECIOARA

Dragoste – Arunci p privire mai atenta la situatia in care se afla viata ta de cuplu si esti dispusa sa incerci sa readuci la viata unele aspecte ale sale.

Bani – Este momentul sa iti reconsideri cheltuilelile planificate, pentru ca nu vei mai avea cum sa le faci, daca nu te organizezi foarte bine.

Munca – Pare ca ai gasit un echilibru la locul de munca si esti multumita de linistea care te inconjoara acolo, cel putin pentru moment.

BALANTA

Dragoste – Aveti tendinta sa fiti posesive si geloase, lucru ce-l va deranja din cale afara pe partener, daca va exprimati agresiv.

Bani – Chestiunile financiare va dau bataie de cap si este indicat sa aveti grija, pentru ca discutiile cu partenerul legate de gestionarea finantelor sa nu degenereze in certuri.

Munca – Saptamana incepe foarte bine, insa nu trebuie sa va culcati pe o ureche, ci chiar sa lucrati in avans, pentru zilele care nu vor fi atat de linistite ca acestea.

SCORPION

Dragoste – Aveti o comunicare foarte buna cu partenerul de viata si asta va ajuta va organizati extrem de bine, in intimitatea caminului.

Bani – Aveti de administrat o suma de bani care va revine saptamana aceasta si s-ar putea sa va ocupe ceva timp, strict din punct de vedere legal.

Munca – Puteti incheia noi parteneriate si desigur, incepeti activitati similare cu cele pe care le aveti acum, dar ceva mai motivante.

SAGETATOR

Dragoste – Pot exista cateva discutii in contradictoriu cu partenerul, in special din cauza impartirii sarcinilor in casa.

Bani – Se poate pune in discutie renegocierea unui salariu, dar si a programului de munca, daca nu chiar schimbarea jobului.

Munca – Exista nemultumiri si in sfarsit gasiti modalitatea de a le da voce si de a le face cunoscute de catre superiori.

CAPRICORN

Dragoste – Sarcinile pe care le aveti de indeplinit la locul de munca va pot tine departe de partener, care va intelege cu greu de ce este nevoie sa faceti asta.

Bani – Doriti sa investiti bani intr-o afacere si este nevoie sa apelati la cineva de incredere, care sa va sfatuiasca.

Munca – Aveti nevoie de o rezistenta extraordinara la stres, saptamana aceasta, pentru ca va solicita foarte tare locul de munca.

VARSATOR

Dragoste – Sunteti puse in situatia de a lua o decizie si asta nu va este deloc pe plac, insa situatia amoroasa actuala nu mai suporta o noua amanare.

Bani – Nu va puteti abtine de la mici placeri costisitoare, iar asta va va ajunge din urma spre sfarsitul saptamanii. Incercati sa fiti chibzuite.

Munca – Puteti primi o veste buna legata de sfera profesionala, care pare sa se afle in cel mai bun moment pentru a se dezvolta asa cum va doriti.

PESTI

Dragoste – Exista cateva lucruri care va impedica sa acordati vietii de cuplu atat de multa atentie pe care v-ar fi placut, insa nu va mai dura mult aceasta situatie.

Bani – Se anunta cheltuieli mari si investitii pe masura. Achizitionati obiecte importante sau  platiti niste servicii de care nu va puteti lipsi.

Munca – Exista mici discutii neplacute la locul de munca, insa nu aveti starea necesara sa clarificati situatia acum. Sunteti mai degraba concentrate pe viata personala.

Adauga un comentariu

*