Cercetaţi penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului

etilotestLa data de 18 martie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii au depistat un bărbat de 43 ani, din orașul Buhuși, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Ioan Cuza, pe raza localității Buhuși.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest acesta a indicat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 19 martie a.c. în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Moinești au depistat un bărbat de 33 ani, din orașul Comănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Atelierelor, pe raza localității Moinești.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest acesta a indicat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub infleunța alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 19 martie a.c., în jurul orei 06.30, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Târgu Ocna au depistat un bărbat de 30 ani, din Târgu Ocna, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Alcsandri, din localitate.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest acesta a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub infleunța alcoolului sau a altor substanțe.

Adauga un comentariu

*