Incendii de vegetație uscată

incendii-vegetatieDuminică, 05 martie a.c., la ora 14:10, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în localitatea Măgura pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată produs pe un teren viran aparținând Consiliului Local. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 300 m2 vegetaţie uscată.

La ora 16:51, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești s-a deplasat în localitatea Bogdănești pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată produs pe un teren viran aparținând Consiliului Local Bogdănești. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 5 ha vegetaţie uscată.

La ora 17:32, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești s-a deplasat în Oituz pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată produs pe un teren viran aparținând Consiliului Local Oituz. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 5 ha vegetaţie uscată.

La ora 18:14, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești s-a deplasat în comuna Helegiu, sat Brătila, pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată produs pe un teren viran aparținând Consiliului Local Helegiu. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 2 ha vegetaţie uscată.

Adauga un comentariu

*