Depistat de poliţişti în timp ce comercializa bunuri fără documente de provenienţă

politiaLa data de 06 februarie a.c., în intervalul orar 06.00 – 10.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Staţiunii Târgu Ocna au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit în pieţe şi zonele adiacente.

Cu ocazia controalelor efectuate, poliţiştii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.160 lei, au confiscat bunuri în valoare de 534, 8 lei şi au constatat o infracţiune.

Exemple:

La data de 06 februarie a.c., poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 04 februarie a.c., în jurul orei 12.00, un localnic de 25 ani ar fi pătruns, pe o poartă neasigurată, în curtea unui imobil situat pe strada Gării, de unde ar fi sustras bunuri, cauzând un prejudiciu de 100 lei.
În urma verificărilor, s-a reuşit recuperarea bunurilor sustrase care au fost predate părţii vătămate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

La data de 06 februarie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Staţiunii Târgu – Ocna au depistat un bărbat de 46 ani, din Oneşti, care comercializa băuturi alcoolice fără a deţine documente de provenienţă. Bunurile găsite asupra sa au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi înaintate Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Bacău, iar bărbatul de 55 an

Adauga un comentariu

*