Reținut pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier

politia-rutiera-politistLa data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 06.00, polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier pe DN 2, în localitatea Nicolae Bălcescu.

Din verificările polițiștilor a rezultat că un bărbat de 36 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2, pe raza localității Nicolae Bălcescu, cu direcția Bacău-Adjud, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț.

În urma impactului a rezultat vătmarea corporală a bărbatului de 36 ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri, fără a rămâne internat.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul în cauză avea dreptul de a conduce suspendat.

Față de bărbatul de 36 ani s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adauga un comentariu

*