Eveniment rutier în Comăneşti

accident_spc483tc483rec899ti2111La data de 02 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victime, în oraşul Comăneşti.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că un tânăr de 21 ani, din Comăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Poienii, din Comăneşti, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un gard de beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui tânăr de 24 ani, din Comăneşti, pasager în autoturismul în cauză, care au fost transportaţi la Spitalul Oraşului Comăneşti, fără a rămâne internaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre bilogice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Adauga un comentariu

*