Eveniment rutier pe Calea Moldovei din Bacău

accident3_03Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Calea Moldovei din Bacău, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, la data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 06.00.

Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat că o tânără de 22 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Moldovei, a surprins şi accidentat un bărbat de 57 ani, din comuna Săuceşti, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, pe banda de mers a autoturismului.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 57 ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, nerămânând internat.

Atât conducătorul auto cât şi victima accidentului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi li s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

Adauga un comentariu

*