Accident rutier produs pe fondul depășirii neregulamentare

accident_eac264Polițiștii au desfășurat activități pe strada Mioriței din municipiul Bacău, pentru stabilirea împrejurărilor producerii unui accident rutier cu victime, la data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 21.30.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un tânăr de 21 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe strada Mioriței a efectuat manevra de depășire neregulamentară a unui autoturism condus de o tânără de 23 de ani, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânără de 20 de ani.

În urma impactului cele două autoturisme au ricosșat în autoturismul depășit și într-un alt autoturism parcat. Conducătorul auto de 21 de ani, conducătoarea auto de 20 de ani și pasagerul de 24 de ani din autoturismul condus de tânăra de 20 de ani au fost transportați la S.J.U. Bacău, unde au primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

Cei trei conducători auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*