Romanian Fashiontv Week, eveniment dedicat modei

unnamed-1Romanian Fashiontv Week, eveniment de înaltă clasă organizat de Fashiontv Romania, va aduce pe aceeași scenă cele mai exclusiviste prezentări de modă, într-un spectacol ce reunește elita designerilor și brandurilor naționale și internaționale. Evenimentul va avea loc în zilele de 17 și 18 noiembrie 2016, la Grand Hotel Phoenicia Bucuresti, începând cu orele 20.00.

Pentru că Fashiontv Romania are o lungă tradiție și experiență în promovarea atât a designerilor și brandurilor românești, cât și a celor internaționale, cele mai importante momente din cadrul evenimentului vor fi transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, promovând astfel în toată lumea moda, frumusețile, și valorile românești.

unnamedRidicandu-se la standarde europene, evenimentul va aduce în fața publicului colecții spectaculoase din partea celor mai importanți designeri naționali și internaționali. Astfel, pe scena evenimentului vor defila cele mai marcante nume din industria fashion, precum Just Cavalli, Burberry, Michael Kors, Red Valentino, Yves Salomon, branduri internaționale de lux care se regăsesc în marile capitale europene și care sunt prezente astăzi și în Romania. Cel mai carismatic și îndrăgit designer român, Cătălin Botezatu, va fi și el prezent la eveniment, aducând în fața publicului cea mai recentă colecție a sa într-un fashion show inedit ce poartă marca inconfundabilă a acestuia.

unnamed-2Unul dintre cele mai așteptate evenimente din cadrul Romanian Fashiontv Week este concursul de frumusețe Miss Fashiontv Turism România. 20 dintre cele mai frumoase românce din toate colțurile țării vor concura pentru cel mai râvnit titlu de frumusețe – Miss Fashiontv Turism Romania. Concurentele vor reprezenta zona geografică din care provin, cu tradițiile locale specifice. Ele vor avea oportunitatea de a defila în ținute semnate de designeri de top și să prezinte colecții ale celor mai importante branduri.

Pe lângă prezentările de modă, Romanian Fashiontv Week  va aduce în fața invitaților și momente artistice și muzicale, coregrafii inedite, invitați speciali și multe surprize.

Producătorul acestui eveniment este Fashiontv Romania, reprezentantul oficial al brandului Fashiontv pe teritoriul României. Pentru că Fashiontv Romania susține și promovează atracțiile turistice românești la nivel global prin intermediul Fashiontv International  în 196 de țări de pe 5 continente, Fashiontv Romania va premia și anul acesta excelența în turism în cadrul Galei Turismului Românesc – Fashiontv Tourism Awards ce va avea loc în seara de 17 noiembrie.  Evenimentul  Gala București Capitală Europeană, ce va avea loc în seara de 18 noiembrie, își propune să celebreze spiritul special al Capitalei, un oras cu o identitate și o istorie aparte, dar mai ales Bucureștiul Luxury – capitală modernă, în care sunt prezente brandurile internaționale de top ce se regăsesc în marile capitale europene.

Evenimentul va putea fi urmărit și live pe site-ul oficial Fashiontv Romania:  www.fashiontv.com.ro, pe www.fashiontv.com și pe paginile de Social Media ale Fashiontv Romania www.facebook.com/fashiontv.com.ro și www.facebook.com/fashionpeople.ro

Romanian Fashiontv Week  este un eveniment produs în colaborare cu Federația Patronatelor din Turismul Românesc și Autoritatea Natională pentru Turism.

Adauga un comentariu

*