SNPAP TG OCNA – CONCURS INCADRARE DIN SURSA EXTERNA – OFITER PROFESOR

profesoriPentru încadrarea ca funcţionar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg.Ocna  scoate la concurs un post  vacant de ofițer profesor (teorie și practică penitenciară).
 
La concurs se pot înscrie persoanele care îndeplinesc condițiile generale, precum și condițiile specifice postului, conform anunțului publicat pe site-ul oficial al Administrației Naționale a Penitenciare – pagina Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare – secțiunea Carieră – Concursuri din sursă externă (link-ul paginii de concurs: http://www.anp.gov.ro/web/scoala-nationala-pregatire-agenti-tg-ocna/cariera).
Concursul se desfăşoară în mai multe etape:
  •  Etapă preliminară – Testare psihologică,
  •  Susținerea probelor de concurs sunt:
    a) interviul psihoprofesional;
    b) proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului;
    c) proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice.
Detalii despre condiţiile generale şi cerințele specifice postului, condițiile de studii, documentele necesare înscrierii, tematica și bibliografie, probele de concurs şi metodologia pentru desfăşurarea probei practice de verificare a abilităţilor de operare pe calculator pot fi obţinute accesând link-ul susmenționat sau pot fi solicitate la Compartimentul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, telefon 0234/344149, interior 104.
 
Candidaţii se pot înscrie, zilnic între orele 800– 1500, la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, str. Tisești nr. 137, jud. Bacău. Termenul limită de depunere a dosarului complet: 06 decembrie  2016, ora 1500.

Adauga un comentariu

*